Njegove suze su najavile velšku tragediju!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.06.2016.
17:41
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Velsa ostala je bez boda u susretu sa Englezima usled gola primljenog u drugom minutu nadoknade vremena, a navijač koji je ronio suze pri rezultatu 1:1 dospeo je u centar pažnje kao vesnik tragedije.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Druga utakmica drugog kola u Grupi B završena je trijumfom selekcije Engleske koja je golom Danijela Staridža u drugom minutu nadoknade vremena srušila bunker Velšana.

Više o dešavanjima na terenu sa meča odigranog u Lensu mogli ste da čitate OVDE, ali su posle utakmice društvene mreže preplavili video snimci i fotografije nesrećnika koji je nagovestio tragičnu sudbinu Velsa.

Jedan od navijača Velsa strahovao je od scenarija koji se i dogodio pa je pri rezultatu 1:1 u završnici meča ronio gorke suze duboko verujući da će njegov nacionalni tim izdržati pritisak Engleza.

Kada ga je kamera zumirala osmeh mu se vratio na lice ali je nedugo zatim verovatno ponovo briznuo u plač jer je Danijel Staridž u 92. minutu susreta pogodio mrežu golmana Henesija i Velšane ostavio bez bodova.

Ako je za utehu onima koji simpatišu Vels, "Zmajeve" u trećem kolu čeka duel sa Rusijom i to će biti prilika da izbore plasman u dalji tok takmičenja.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cholic
Thursday, 16.06.2016
18:56

I protiv rusa bejl da postigne pogodak iz slobodnjaka i to je to ..

avatar
Делија_момак
Thursday, 16.06.2016
18:54

To се код нас зове баксуз :D

avatar
Stefan Lazović
Thursday, 16.06.2016
17:42

pa cuo covek da je iz 2 u 1