Navijači podeljeni, da li Srbija treba da bude zadovoljna igrom?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 07.09.2015.
23:01
Izvor: Sportske.net

Srbija je odigrala dosta bolje drugo poluvreme nakon katastrofalnog prvog protiv reprezentacije Francuske, a evo vaših utisaka.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Ne propustite

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
13:07

P.S. Jedino bismo morali da se usaglasimo u vezi levog beka, konsenzus da se postigne:-D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
13:03

Preciznije, 78 posto, odnosno 18/23 (oduzecemo D. Tosica i Pesica kao visak), taman se slazemo toliko da sastavimo 1. tim + imamo i klupu:-)

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 07.09.2015
23:35

Rajković, Stojković, Brkić - Ivanović, Basta, Kolarov, Obradović, Tomović, Spajić, Maksimović i Nastasić kad se oporave, i Veljković - nMatić, Gudelj, Maksimović, Segej, (ja očekujem i Grujića u skorije vrijeme), Živković, Marković, Tošić, Kostić, Tadić, Ljajić - Mitrović, Škuletić i Đorđević

avatar
ManchesterUnited
Tuesday, 08.09.2015
03:09

Sve odlicni igraci. Na SP u Rusiji moramo da se plasiramo.

avatar
Danijel Sturridge
Tuesday, 08.09.2015
08:40

Jos jedan internet selektor

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 07.09.2015
23:30

Ne kapiram samo kako mi da uigramo tim za SP, ako na svaki meč izvodimo drugačiji sastav?

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
00:03

Nikako. I ne samo sto su to druga imena nego se i formacije menjaju u zavisnosti od izbora igraca, a to je nedopustivo, kod nas ne postoji sistem.

avatar
Amar Zo
Monday, 07.09.2015
23:22

RajkovicnIvanovic,Maksimovic,Nastasic,KolarovnGudelj,MaticnTadic(Tosic),Ljajic,KosticnMitrovicnTo je po meni neka postavu koju treba forsirati s tim sto na gol moze i Stojke,na stopera Bisevac mozda umesto Maksimovica posto msm da se Neven nece vracati , a Tadic ili Tosic je dilema po meni s tim sto je Tosic ako odrzi ovu formu blizi prvom timu

avatar
Lord of Nottingham
Tuesday, 08.09.2015
12:21

Subotića nikad ne bih ni zvao sve i da hoće da igra.. Dečko je u milion navrata pokazao koliko mu je bitna Srbija, i koliko mu je bitniji klub

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Monday, 07.09.2015
23:16

Tomovic je teski prosek od igraca, Obradovic za sada nije zamena za Kolarova i tu verovatno treba da trazimo alternativu tj. trece resenje iako je na Ivanovu igru, nazalost, dosta uticalo i to sto smo igrali sa dva defanzivna i jednim defanzivnim/centralnim veznim jer je bolje igrao sa Ljajicem sa kojim je mogao da kombinuje, ali i sa Kosticem. Markovica zaista vise neko vreme ne bih zvao u reprezentaciju, Fejsa je isto potpuno i nepotreban i suvisan, on i Tomovic tesko da su i za klupu, a Skuletic je mozda i najprijatnije iznenadjenje isto kao i Tosic, verovatno Tosic i najbolji kod nas pored Matica i Kostica s tim sto za njega ne mogu da kazem da je iznenadjenje u smislu da je otkriven nego da konacno pokazuje partije iz kluba i samo neka tako nastavi. Zivkovic na desnom boku, i Zoran Tosic jaka rezerva (ili obrnuto), mi tu nemamo za sta da brinemo, ali imamo problem na (levom) beku, stoperima, centralnom i ofanzivnom veznom i centarforu, nadam se da ce nam resenja za te pozicije biti: Antonov, Spajic (lepo je odigrao, ne panici, ali ga cesto lako probijaju tj. pretrcavaju u odbrani, morao bi bolje da se pozicionira ponekad, a i proceni sto ce doci vremenom dok iznosenje lopte vec obavlja i vise nego solidno i vazno je veoma da se uigra sa drugim stoperom), centralni vezni je sigurno dugo nas najveci problem, ofanzivni bi trebao da bude Ljajic, a spic i Mitrovic i Skuletic pa neka se rotiraju. Tadic je isto dobro odigrao, neka uskoci umesto Ljajica i Kostica ili kad treba da se pojaca pritisak i omoguci veci broj igrac u napadu. Isto tako, ne bismo smeli vise Tomovica da stavljamo na desnog beka jer su ataci sa te strane potpuno odseceni u tom slucaju, a nije bas da se ne desava i da ga (direktni) protivnici prolaze po toj strani mada ne ni toliko cesto koliko bi mozda moglo.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 08.09.2015
00:07

* samo sto oni to ne znaju ili ne znaju da iskoriste:-D * (veci broj) igraca

avatar
Srba Stamenkovic
Tuesday, 08.09.2015
14:43

Nisam brojao koliko imam igraca,za Vilotica,Sulejmanija,Kacara i Radovica se nisam setio u trenutku,ali Radovica su prebacili u B tim Hebeja,da bi mogao da igra neki drugi stranac,Cican je branio 1-2 utakmice za U21 reprezentaciju Austrije i vise ne brani jer nema pravo da igra 1992.godiste je.

avatar
Srba Stamenkovic
Tuesday, 08.09.2015
09:24

Ja mislim da Matic treba da igra malo ofanzivnije,sto se Skuletica i Tosica tice,Skuletic je u Lokomotivi dao 2 gola za celu polusezonu,treba zvati Djurdjica iz Malmea,Tosic je ogromna zabluda odigrao je 60+ utakmica a,nista nije uradio,sem ova 2-3 gola u ovim kvalifikacijama,Brkica izbaciti,ubaciti Cicana Stankovica,pozvati Vejinovica,Nem.Maksimovica,Sergeja,D.Tosica.Moj spisak:Rajkovic,Stojkovic,Stankovic,-Ivanovic,Basta/Rukavina,Nastasic,Spajic,Nik.Maksimovic,Subotic ako hoce ako nece Kosanovic ili Veljkovic,Kolarov,D.Tosic,-Sergej,Matic,Nem.Maksimovic,Vejinovic,Gudelj/Kuzmanovic,Zivkovic,Tadic,Ljajic,Kostic,Z.Tosic ipak jer nemamo nikog drugog,Mitrovic,Djordjevic,Djurdjic,Pesic,ako nece Djordjevic da se vrati pozvati Saponjica, ili Jovica.