Navijači OFK-a najavili ''horor šou'' za vikend?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.10.2015.
19:25
Izvor: Sportske.net

Najvatrenije pristalice OFK Beograda još jednom su izrazili protest protiv aktuelnog klupskog rukovodstva kluba.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Navijačka grupa ''Plava unija'', koja okuplja navijače OFK Beograda, praktično od početka sezone izražava nezadovoljstvo radom aktuelne uprave kluba.

Protest je iskazan i u sredu u Gornjem Milanovcu, gde su ''Romantičari'' igrali utakmicu šesnaestine finala nacionalnog Kupa i posle 3-3 u regularnom toku meča sa domaćim Metalcem, uspeli da prolaz u narednu rundu takmičenja izbore kroz penal-seriju.

A tokom pomenute utakmice, pažnju prisutnih je privukla grupa pristalica OFK Beograda, koja je uz transparent ''Uprava napolje'', istakla i još jedan kojim se (in)direktno najavljuje gostovanje ''Romantičara'' Crvenoj zvezdi u sledećem kolu Superlige:

''Novi HORROR SHOW - subota u 17h!'', pisalo je na drugom transparentu, a tu sliku sa stadiona u Gornjem Milanovcu možete da vidite OVDE.

Podsetimo, u prvom kolu tekućeg prvenstva dosta ''prašine'' se podiglo posle velikog Zvezdinog preokreta u duelu sa OFK Beogradom na Vračaru (od 0-2 na poluvremenu do 6-2 na kraju utakmice), ali i pored naknadne istrage, nikakve nečasne radnje, bar za sada, nisu dokazane kad je ta utakmica u pitanju.

Ipak, nezadovoljstvo navijača OFK Beograda od tada nije prestalo.


Ne propustite

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juca
Saturday, 31.10.2015
01:07

Što onaj štoper napravi penal i crveni kako poče drugo poluvreme, što se golman uhvati za ložu odmah posle toga pa zajedno odoše kući u 55 min. ŠTO?

avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Friday, 30.10.2015
16:00
avatar
ludikure
Thursday, 29.10.2015
21:12

svi su videli da je namesteno samo je pravda slepa......

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Thursday, 29.10.2015
23:30

To sve ti videli,vidite samo sta vam odgovara

avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Saturday, 31.10.2015
11:17

Plus za komentar, naravno, ali izreku nisi dobro upotrebio:-D Kad je boginja pravde slepa, to znaci da ne gleda kome sudi, a ne da ne vidi ono sta se desava. Ima povez preko ociju da ne bi imala predrasude.

avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Thursday, 29.10.2015
20:31

Sta tu ima da se dokazuje, pobogu, svima je jasno da nema pravde na ovom svetu i da nema nista od kazni...

avatar
degrobarizator
Thursday, 29.10.2015
21:22

Da nemas ti neki krunski dokaz? Svima je bilo jasno da ste pustili Borc, proletos, da iscupa bod i ostane u ligi. Znamo i mi, znate i vi ali nikom nista. Nije vam obraz cist da bi mogli da prozivate druge.

avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Friday, 30.10.2015
01:15

P.S. I da ste barem ubrzo posle toga lepo priznali sta ste uradili i snosili posledice za to jer nije tu samo rec o namestanju nego i o citavom vasem ponasanju koje krasi bahatost, svedoci smo i da Bozovic nije dobio nijedan mec suspenzije zbog crvenog?!

avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Friday, 30.10.2015
01:08

Zar ti za ono trebaju dokazi? Vi ste pustili BSK Borcu, a za njih uvek pisali da su nam filijala, a oni su sad to vama, pustili ste i Vojvodinu na ustrb Slobode, pustili ste Slobodu valjda da biste im se oduzili jer ste pustili Vosu, pustili Radnicki iz Kragujevca- jeste da utakmice protiv Slobode i Radnickog iz Kragujevca tad nisu ni o cemu odlucivale, ali vi uvek nadjete neki interes i ako postoji i najmanja sumnja da ste od toga profitirali, opravdana je i osnovana!