Navijači Kadiza ispevali pesmu 'heroju' Čeriševu

Autor: Lazar Mitrović
četvrtak 03.12.2015.
15:50
Izvor: Sportske.net

Ovo je bila noć za pamćenje za sve pristalice španskog kluba.

BETA/AP Photo/Angel Fernandez
BETA/AP Photo/Angel Fernandez

Povezane vesti

Ceo grad je sinoć bio obojen u žuto, i navijači trećeligaša su bili spremni za 'praznik fudbala', protiv velikog Real Madrida.

Njihovi miljenici nisu na terenu uspeli da izbore povoljan rezultat, ali bi klub mogao da obezbedi istorijski plasman u narednu rundu takmičenja, pošto se 'Kraljevski klub', nalazi pred eliminacijom iz daljeg toka takmičenja.

Zato su , navijači Kadiza, posvetili pesmu 'svom heroju', fudbaleru 'Galaktikosa', Denisu Čeriševu, koji bi mogao da bude najzaslužniji za plasman ovog kluba u osminu finala 'Kupa kralja'.

Celo drugo poluvreme proteklo je u naslađivanju navijača domaćeg kluba Realovom 'nesrećom', pa su se sa tribina čule pesme upućene Čeriševu, pre svih - "Čerišev, volimo te."

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mosa Marjanovic 8
Thursday, 03.12.2015
19:21

Denis mu je ime

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 03.12.2015
17:16

Da li je moguce da Carisev nije znao igrajuci prosle godine za Viljareal da je dobio 3 zuta kartona i da nema pravo igrati u sledecem mecu kupa kralja.Da li je mogao makar da se raspita,sigurno se otprilike sjeca da je dobio nekolika zuta kartona....Nesto tu ne stima kako treba,sve mi je ovo cudno.

avatar
Vamos Real
Thursday, 03.12.2015
17:57

Da li ti mislis da on o tome razmislja uopste? klub ga nije ni obavestio,sad je to propust i Viljareala i Real Madrida,a i uostalom sta radi Benitez pa da ne zna koji igrac mu je na raspolaganju...

avatar
Brazilero11
Thursday, 03.12.2015
19:43

Kakve veze ima sa tim Cerisev? On treba da pamti nesto sto je bilo prije vise od pola godine? To je na klubu da se bavi administracijom a ne na njemu.