Navijači Čelsija su baš iznervirani zbog Murinja

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.05.2016.
15:42
Izvor: Sportske.net

Moglo se to naslutiti, a sudeći po komentarima koje ostavljaju na društvenim mrežama nakon prvog intervjua Žozea Murinja, vidi se da su baš besni.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Žoze Murinjo je preuzeo Mančester junajted, sada je to i zvanično, a dao je i prvu izjavu medijima odmah nakon promocije.

Ipak, ta izjava je donekle zabolela neke navijače Čelsija.

"Postati menadžer Mančester junajteda je specijalna nagrada za mene. To je klub koji je veoma dobro poznat u svetu, postoji neka romansa i mističnost koju niti jedan drugi klub nema", rekao je on danas na svojoj promociji.

Problem su ove reči "niti jedan klub nema", navijači Čelsija su svoje nezadovoljstvo pokazivali na Tviteru.

"Izgubio sam dosta poštovanja koje sam imao prema Murinju", napisao je jedan navijač.

Pojedinci su išli i toliko daleko da su kleli Murinja i njegovog sina zbog ove izjave, govorili su da je pokazio datu reč i da transparent "Murinjo - jedan od nas" mora da se ukloni što pre sa "Stamford Bridža".

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Friday, 27.05.2016
18:42

Ništa nije rekao pogtešno.Samo da Junajted vrati među četiri ili pet najboljih timova na svetu.Čelzi to nikad neće biti.

avatar
VjerniPlavac
Friday, 27.05.2016
16:07

Samo je Roman vrijedan nekog transparenta a ne ova pi.. ka , jedva cekam prvu utakmicu protiv njih da ga Conte malo spusti na zemlju, samo da se prelazni rok odradi kako valja za Contea se ne brinem

avatar
sasha mufc
Friday, 27.05.2016
16:58

Celzi je jedini klub koji je otpustio Murinja... ne znam zasto ga vrijedjate sad... murinjo vam je dao najvise od svih trenera koje ste imali... sjetite se dje ste bili prije murinja...

avatar
The KING(guapo)
Friday, 27.05.2016
15:54

Samo je tata Romana jedan od nas,svi ostali su zavisti od jedne valute ona se zove Britanska Funta#CFC Ali dobro Murinjo je uvek bio vest pekar da razvuce testo na pravi nacin,a ljudi su to testo,koju on vesto razvlaci kad i kako mu odgovara.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 27.05.2016
16:31

u celsi nisu funte tamo se koristi ruski novac mozda i novac od nafte

avatar
lamps8
Friday, 27.05.2016
15:53

sami smo krivi sto nije ostao,rekao je da nikada iz celsija ne bi otisao ni da stigne ne znam ti ni ja kakva ponuda.

avatar
MANUTD
Friday, 27.05.2016
15:44

Murinjo dok je vodio celsi je jasno stavljao do znanja svima da je Junajted veci klub od istog, samo je tada bio njihov sef pa im to nije smetalo.