Navijači Ajntrahta umalo srušili stadion!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.05.2016.
17:37
Izvor: Sportske.net

Pristalice Ajntrahta iz Frankfurta u četvrtak su bukvalno protresle tribine stadiona "Komercbank-Arena", a teško je proceniti da li snimak svedoči o dramatičnom trenutku ili se treba diviti ultrasima iz grada na Majni.

Beta/AP Photo/Michael Probst
Beta/AP Photo/Michael Probst

Povezane vesti

Fudbaleri Ajntrahta u četvrtak su ugostili Nirnberg u okviru prvog meča baraža za opstanak u Bundesligi, a atmosfera na stadionu "Komercbank-Arena" je dovedena do usijanja.

Srpski internacionalac Mijat Gaćinović izrastao je u junaka golom koji je Ajntraht ostavio u igri za opstanak u Bundesligi, a navijači domaćeg tima takođe su odigrali bitnu ulogu jer su pružili bezrezervnu podršku pulenima Nika Kovača.

Na samom stadionu je vladala fantastična atmosfera a kakvu su podršku imali fudbaleri Ajntrahta verovatno najbolje pokazuje snimak koji je zabeležen u momentu kada su svi prisutni skakali.

Kada znamo da su tribine izdržale ovaj "navijački cunami" možemo da pričamo o sjajnoj podršci publike, ali ovakvi snimci u isto vreme izazivaju jezu jer se uvek pomisli na scenario koji bi usledio ukoliko bi čelik i beton popustili.

Ajntraht i Hanover su remizirali rezultatom 1:1 pa će odluka o tome ko će od ova dva kluba igrati naredne sezone u Bundesligi pasti u revanš susretu.

Ne propustite