Mogu li "Grobari" da naprave razliku na Peloponezu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.10.2014.
10:16
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije u četvrtak gostuje Asterasu u okviru drugog kola grupne faze u Ligi Evrope a činjenica da domaći tim nema vatrene navijače poput beogradskih crno-belih mogla bi da rezultira ambijentom u kojem će se bolje snaći puleni Marka Nikolića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekspedicija FK Partizan u sredu ujutru kreće za Tripolis gde fudbalere vicešampiona Srbije u četvrtak uveče očekuje duel sa tamošnjim Asterasom u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope.

Činjenica da se radi o gostovanju timu koji dolazi iz Grčke i nema tako vatrene navijače kako bi se moglo očekivati, otvorila je mogućnost "Grobarima" da se u Tripolisu pokažu u najboljem svetlu.

Stadion "Teodoros Kolokotronis" prima svega 7.000 navijača a Partizan bi u Tripolisu trebalo da ima podršku 500 vatrenih navijača među kojima će biti i pristalice solunskog PAOK-a.

"Očekujem veliku podršku navijača, jer je gostovanje relativno blizu, ali i na osnovu interesovanja. Verujem da bi 500 naših pristalica mogle da učine da teren u Tripolisu deluje kao domaći" izjavio je u utorak Marko Nikolić.

Ukoliko uzmemo u obzir da "Grobari" i navijači PAOK-a neguju "bratske odnose", jasno je da bi zajedničkim snagama te dve grupe navijača mogle da naprave sjajnu atmosferu u kojoj bi gostujući tim imao motiv više da prikaže maksimum.

Utakmica drugog kola grupe "C" između Asterasa i Partizana igra se u četvrtak sa početkom od 21 čas i 5 minuta.

Ne propustite