Incident u Malagi - "Delije" završile iz rešetaka!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.03.2016.
10:44
Izvor: Sportske.net

Španski mediji prenose da su trojica navijača Crvene zvezde Telekom privedeni zbog napada na vlasnika bara "Eskita de Uelva" uoči evroligaškog duela šampiona Srbije i Unikahe.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom u petak je gostovao Unikahi u okviru 11. kola TOP 16 faze Evrolige, a pristalice šampiona Srbije doputovale su u Malagu da podrže voljeni klub.

Na utakmici između Unikahe i Crvene zvezde Telekom bilo je prisutno oko stotinu navijača gostujućeg tima koji su pružali sjajnu podršku ekipi Dejana Radonjića na putu ka sedmom trijumfu u TOP 16 fazi Evrolige.

Ipak, izgleda da su "Delije" uoči utakmice napravile i incident pošto španski mediji javljaju da je policija privela trojicu huligana koji su napali vlasnika bara "Eskita de Uelva".

"Došli su ulicom pevajući kao ludi. Jedan od njih pružio mi je ruku, ja sam uzvratio iz vaspitanja. Tada me je udario u oko! Bez reči" rekao je vlasnik bara.

Čoveku koji je navodno napadnut od strane navijača Crvene zvezde Telekom u pomoć je pritekao brat, a policija je brzo reagovala i privela trojicu izgrednika.

"Bilo ih je 60-70. Želeli su da unište bar. Policija je brzo reagovala, a epilog su trojica privedenih navijača Crvene zvezde" dodao je čovek koji se našao na udaru huligana.

Ostaje da se vidi da li će Crvena zvezda Telekom snositi posledice zbog ovog prestupa svojih navijača, jer ne treba zaboraviti da je Evroliga kaznila srpski klub kada su turski huligani ubili Marka Ivkovića u Istanbulu.

Tada su se incidenti takođe odigrali na ulicama Istanbula ali je Zvezda kažnjena novčano i jednom utakmicom pred praznim tribinama.

Ne propustite