Incident posle derbija - Oglasio se Jovan Memedović

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.03.2017.
10:02
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Ni 153. večiti derbi nije mogao da prođe bez huliganskih ispada, a ovoga puta je najveću pažnju javnosti izazvala vest da je sin poznatog voditelja Jovana Memedovića povređen u incidentu koji se dogodio posle derbija.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Prema prvim informacijama koje su se pojavile posle utakmice, 17-godišnji Uroš je pretučen samo zato što je na sebi imao dres Crvene zvezde i iste večeri mu je ukazana pomoć u Urgentnom centru.

''Novosti'' prenose da ga je u subotu oko 20 časova presrela i napala grupa navijača Partizana, kao i da ga je tom prilikom neko pogodio i kamenicom.

Isti izvor danas prenosi i izjavu Jovana Memedovića, koji je potvrdio da je do incidenta došlo i da se njegov sin žalio na povrede, ali je, srećom, posle ukazane pomoći, sada dobro.

''Uroš je došao kući s povredom na glav, žalio se i na bolove po telu, ali nije mogao da kaže ko ga je povredio i zbog čega.

Odmah smo reagovali i lično sam sa njim otišao u Urgentni centar, kako bi mu bila ukazana pomoć i kako bi bio pregledan od strane stručnjaka. Srećom, povrede nisu ozbiljne i on se polako oporavlja'',
objasnio je Memedović.




Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 06.03.2017
11:24

Ovde su neke stvari nejasne, njega su PRETUKLI (prva laž) navijači, a on nije nosio dres već NAVIJAČKU majicu, valjda je i on onda navijač?? Druga stvar on živi u kraju gde su zvezdini navijači dominantni i verovatno je navikao da šeta u majici Delije sever (dakle nije dres). Naravno da sam protiv bilo kakvog nasilja, samo bih skrenuo pažnju na neke paušalne tekstove, svi koji pratimo fudbal znamo kako se tretira kad nosiš OBELEŽJE NAVIJAČKE GRUPE. Nije isto što i dres, eto možda jedna sugestija za redakciju da uradi neki tekst. Inače Memedović je super lik.

avatar
Nordeus
Monday, 06.03.2017
11:06

Stop huliganima!

avatar
3x3
Monday, 06.03.2017
11:17

Da, bas ce biti zaustavljeni ovim tvojim komentarom. Drugacije sa njima treba postupati, ali oni odgovaraju vlasti, tako da...