IMPRESIVNO - Ovako je nastala koreografija sa "Karaiskakisa"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.11.2015.
23:28
Izvor: Sportske.net

Prethodne nedelje ljubitelji fudbala imali su prilike da vide velelepnu koreografiju koju su na stadionu "Karaiskakis" istakli navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde. Ukoliko se pitate kako je nastala, evo odgovora.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Zaljubljenici u fudbal a posebno oni koji frenetičnim navijanjem čine ovaj sport posebnim bili su oduševljenim koreografijom koju su navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde prethodne nedelje istakli na stadionu "Karaiskakis".

Pobratimljene navijačke grupe napravile su izvanredan ambijent na stadionu u Pireju gde je grčki šampion ugostio Dinamo iz Zagreba u okviru 4. kola grupne faze Lige šampiona.

Sigurno se sećate da je na tribini na kojoj su bili smešteni najvatreniji navijači Olimpijakosa istakuta koreografija čiji je bitan deo bio navijač sa Zvezdinom kapom i "tetovažom" Delije Sever preko trbušnih mišića.

Ukoliko se pitate kako nastaju navijačka remek dela ovakve vrste onda vam savetujemo da pogledate trominutni video koji će vam dati odgovor na to pitanje.

Valja istaći da je za realizaciju ovakvih ideja potrebno mnogo ljubavi, volje, truda i novca ali je satisfakcija zagarantovana jer se koreografijama poput one iz Pireja divi čitav svet.

Од идеје до ремек дела - Овако је настала кореографија са Караискакиса!

Posted by Дeлије Север Србија on уторак 10. новембар 2015.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Wednesday, 11.11.2015
15:19
avatar
pjer
Wednesday, 11.11.2015
09:31

i oni su gledali ligu sampiona uzivo

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 11.11.2015
02:01

Valja istaći da je za realizaciju ovakvih ideja potrebno mnogo ljubavi, volje, truda i novca...ostane dosta kad je ulaz besplatan.

avatar
Toni Kroos
Wednesday, 11.11.2015
00:47