Huligani u Hrvatskoj ponovo napali srpske sportiste!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 07.11.2016.
12:45
Izvor: Sportske.net, novosti

Šta se ovo dešava?

rts.rs
rts.rs

Povezane vesti

Nove nemile scene u Hrvatskoj. Nakon što su nedavno u Zagrebu napadnuti mladi vaterpolisti Partizana, sada su na meti huligana bili srpski strelci.

Veći incident su jedva izbegli srpski strelci na jednom parkingu u Splitu kada su se vraćali sa večere - Damir Mikec, Duško Petrov, Zoran Vujić, Srđan Jovanović i hrvatski reprezentativac Uroš Kačavenda.

''Kad smo na parkingu prošli kraj sedmorice mladića, krenuli su za nama. Kad smo ušli u automobil, potrčali i su, počeli da viču, prete i stigli su nas. Pokušavali su da otvore svaka vrata, izvuku nas napolje, udarali su po automobilu. Na sreću uspeo sam brzo da upalim automobil, a posle su još pedesetak metara trčali za nama. Ne znam kako su prepoznali da smo iz Srbije, jer nismo imali beogradske tablice, možda po nalepnici za registraciju na staklu. Za dlaku smo izbegli napad. Bitno je da smo prošli bez povreda, ali svi smo bili vrlo uznemireni'', rekao je Mikec, a prenose Novosti.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Monday, 07.11.2016
16:30

Zasto to ne bi radili? Kad im svi aminuju, ne budimo smesni...

avatar
Dača
Monday, 07.11.2016
14:53

Ovi hrvati su stvarno bolestan narod. Napadaju srpske sportiste bez razloga, Đokovićev gubitak prvog mesta na ATP listi slave kao državni praznik. Stvarno ih ne razumem.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
13:47