Hrvati se jadaju: "Srpski kriminalci su hteli da nas ubiju na Malti"

Autor: Miloš Marković
nedelja 18.10.2015.
10:39
Izvor: Sportske.net

Višestruki sukobi između Srba i Hrvata na Malti izazvali su veliku pažnju javnosti, a jedan od učesnika incidenata sa hrvatske strane odlučio je da ispriča svoju stranu priče za hrvatske medije.

Beta/AP Photo/Fernando Llano
Beta/AP Photo/Fernando Llano

Povezane vesti

Hrvatski navijač koji je svoju zemlju bodrio na Malti tvrdi da u toj zemlji žive srpski kriminalci koji se skrivaju od srpskih zakona.

"Srpsko obezbeđenje, bivši kriminalci koji se kriju od srpskog zakona, tri puta su napali Hrvate. Prvo u nedelju, drugi put u ponedeljak, a potom su čak pokušali Riječanima da guraju baklje u usta, zbog čega su ovi završili u bolnici. Vođa malteških Grobara, po imenu Aleksandar nam je pretio, vikao da će nas izbaciti sa Malte, te da će nas pobiti.", priča Denis Danilović za '24sata'.

Ovaj navijač iz Varaždina tvrdi da je policija naterala Hrvate da priznaju da su oni krivi za nerede.

"Posle 48 sati su nas odveli na sud i rekli nam da ćemo dobiti između jedne i četiri godine zatvora. Advokat nam je uzeo novac i rečako da priznamo da smo krivi ili ćemo ići u zatvor za nekoliko meseci a do tada ćemo biti u zatvoru. Kasnije su novac podelili advokat, sudija i insprektor a mi smo saznali da to nije ništa novo na Malti i da obezbeđenje već godinama unazad tako radi sa organima vlasti."
, iznosi ozbiljne optužbe ovaj hrvatski navijač.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Непобедиви
Sunday, 18.10.2015
14:43

Au kakve su ovo bajke. Dete od 9 godina bi se odusevilo, ali dete od 11 godina bi izneverovalo.

avatar
violafan
Sunday, 18.10.2015
12:55

Bas realno zvuci, sad ce hrvatski Betmen da pohapsi sve srpske kriminalce i da dokaze srpski kriminal koji vlada svijetom i hrvatsku kao vjecitu zrtvu srpskog terorizma. Dajte molim vas...

avatar
Vanja Grubač
Sunday, 18.10.2015
10:48

Za razliku od srpskih kriminalaca koji su hteli da vas ubiju vi ste na mnogim mestima ubijali...i dobili nagradu za to.

avatar
ВЧЋ ПДР!!!
Sunday, 18.10.2015
10:42

ГРОБАРИ, малтешки витезови:-)