Heroj Londona! Teroristi sa mačetama naleteli na pogrešnog - ''Ovo je MILVOL''!

Autor: Milovan Longinov
utorak 06.06.2017.
14:26
Izvor: Sportske.net

Kakva priča stiže danas iz svih engleskih i svetskih medija.

twitter
twitter

Povezane vesti

Ime Roj Larner verovatno vam ne zvuči nikako poznato, ali posle ovepriče, sigurno ćete ga i vi zapamtiti.

Ovaj 47-godišnji navijač Milvola danas je dobio titulu ''heroj Londona'', pošto je svojom ludom glavom i hrabrošću spasao gomilu života od islamskih terorista.

Naime, u subotu uveče, trojica terorista uletela su u lokalni restoran ''Black and Blue'', i uz povike ''Ovo je za Alaha, Islam, Islam, Islam'', počeli su da seju strah među prisutnima.

Nastala je prava pometnja, teroristi su mahali mačetama, a Roj je odgovorio ''Jeb* ** s, ja sam Milvol!'' nakon čega je krenuo u obračun sa njima.

Roj je zadobio teške povrede, nije mogao pesnicama na mačete, dobio je udarac u predelu glave, vrata i leđa zbog čega je morao na operativni zahvat.

''Samo sam uradio ono što sam morao. Bolje se osećam, imao sam operaciju, lekari kažu da ću morati da ostanem u bolnici još nedelju dana''
, rekao je Roj koji je potom objasnio šta se desilo te kobne večeri.

HERO: @MillwallFC fan Roy Larner fought the three London terror attackers shouting "F**k you, I’m Millwall" and saved countless lives. 👏 pic.twitter.com/7B5qV8Resn

— SPORF (@Sporf) June 6, 2017>

''Pobesneo sam kada sam ih čuo i morao sam da uzvratim i počeo sam i ja da se derem kao idiot. Pomislio sam ''sada moram da razbijem ove gov**re''. Potrčao sam prema njima, zastao i viknuo ''je** te se, ovo je Milvol'' i tada su krenuli na mene. Bilo ih je trojica, a ja sam, zato sam i prošao ovako. Dobio sam osam uboda, u glavu, po vratu, obe ruke, krvi je bilo svuda'', rekao je Roj.

Inače, njegovi najbliži prijatelji su mu na poklon doneli priručnik ''Naučite da trčite'', to je taj engleski humor, koji je posebno izražen u oblasti Pekam gde se nalaze mnogobrojni navijači Milvola.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kurcula Micko Kuric
Tuesday, 06.06.2017
17:24

ko vam je rekao da plasirate ovakvu nebulozu..kao prvo,atentat je izvrsila engleska tajna sluzba a onda im je trebao i jedan narodni heroj..ne mlatite i ne zaludjujte narod

avatar
Tuesday, 06.06.2017
15:50

ja kad sam pijan smem i sa Tajsonom da se potucem

avatar
jv
Tuesday, 06.06.2017
15:47

Jedni su Bushwackers! Svaka cast, jos da Milvol udje u PL, pa da imam za koga da navijam.

avatar
Tuesday, 06.06.2017
15:45

A ja case bacam po kafani krvarim trazim zidnda glavom udarim. ahahahhaha

avatar
_HAZARD10_
Tuesday, 06.06.2017
14:35

Del Bojev i Rodnijev komsija iz Pekama :)