Hapšenje ''Delija'' u Grčkoj?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.11.2015.
13:02
Izvor: Sportske.net

Ne prestaju da rastu tenzije pred utakmicu četvrtog kola Lige šampiona između Olimpijakosa i Dinama u Pireju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle jutrošnje informacije o incidentu u kome su učestvovali navijači Olimpijakosa i Dinama, kada je tridesetak pristalica atinskih crveno-belih umalo zapalilo četvoricu ''Bed Blu Bojsa'' u jednom atinskom takciju, stižu nove vesti na ovu temu, ali su, nažalost, u glavnim ulogama, pristalice - Crvene zvezde.

Naime, grčki mediji prenose da je u ovoj zemlji danas uhapšeno pedesetak navijača Crvene zvezde, kod kojih je policija pronašla palice, gvozdene šipke, baklje...

U glavni grad Grčke je, međutim, stiglo oko tri stotine Zvezdinih navijača, a tokom dana se očekuje i dolazak većeg broja navijača Dinama.

Podsetimo, povod za dolazak pristalica Crvene zvezde jesu ''bratski odnosi'' sa navijačima Olimpijakosa, dok zagrebački BBB imaju dobru saradnju sa pristalicama Olimpijakosovog najvećeg rivala, Panatinaikosa.

Utakmica između Olimpijakosa i Dinama igra se u sredu, a grčka policija će, očigledno, biti na velikom ispitu, kako bi održala red i mir, kako na stadionu, tako i na ulicama Atine.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
denikv
Tuesday, 03.11.2015
19:35

sta bi delije da im nije olimpijakosa, kada evropu nisu videli 15 godina. razumem tu potrebu navijaca iz ljutice bogdana.

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 03.11.2015
18:32

Posle kažu nisu išli organizovano a izbo ga je neki manijak...inače su to divna deca,studenti,rade preko omladinske i sklupljaju kintu da bodre svoj klubić u inostranstvu...čekaj...ah da .

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 03.11.2015
16:17

Zar nije bio dogovor da ne dolaze gostujuci navijaci? Zar zbog toga nije bilo Gate7 u Zagrebu? Koji ce moj BBB u Atini?!

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 03.11.2015
18:33

Nije ih bilo zbog navijača jednog kluba iz Beograda ,ne zbog samih navijača Olimpijakosa.