Haos u Sofiji, igrači bežali pred naletom huligana!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 03.08.2015.
08:09
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri izraelskog Ašdoda prošli su pravu golgotu u Sofiji pošto ih je u završnici prijateljske utakmice sa ekipom CSKA napala velika grupa huligana koja je utrčala na teren.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Prestonica Bugarske i stadion CSKA iz Sofije u nedelju su postali poprište velikog huliganskog pira koji su izveli oni koji sebe nazivaju navijačima pomenutog kluba.

Prijateljska utakmica između CSKA i izraelskog Ašdoda prekinuta u poslednjem minutu regularnog toka susreta zbog upada huligana na teren koji su pokušali da se obračunaju sa fudbalerima gostujuće ekipe.

Povod za veliki incident bio je samo jedan u nizu grubih prekršaja koje su fudbaleri izraelskog tima napravili tokom meča. Obezbeđenje i policija koji su se našli na stadionu nisu uspeli da zaustave stampedo navijača a igrači Ašdoda bežali su glavom bez obzira.

Pred naletom razjarene mase fudbaleri Ašdoda bežali su ka tribini na kojoj nije bilo navijača a potom su utočište pronašli u tunelu kod sektora "B" gde ih je zaštitila bugarska policija.

Najdeblji kraj u incidentu koji se dogodio u Sofiji izvukao je trener Ašdoda koji je ostao na klupi zadobivši nekoliko udaraca zbog čega mu je ukazana medicinska pomoć.

Ako je to uopšte bitno, Ašdod je u momentu kada je utakmica prekinuta vodio sa 0:1.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Neko treci
Monday, 03.08.2015
02:55

U najmanju ruku razlog da se Vojvodina izbaci iz Evrope posto je ponizila Sampdoriu. Sta bi tek nama uradili da smo mi ovo uradili...