Haos u Marselju - Ne zna se ko koga tuče!

Autor: Boban Filipović
petak 10.06.2016.
22:14
Izvor: Sportske.net

Britanski mediji prenose da su snage bezbednosti u Marselju danas tokom popodneva morale da bace suzavac kako bi suzbile nerede koje su izazvali Englezi.

Beta/AP Photo/Ariel Schalit
Beta/AP Photo/Ariel Schalit

Povezane vesti

Englezi su još po prispeću u Marselj, gde će njihova reprezentacija odigrati prvu utakmicu na Evrospkom prvenstvu protiv Rusije, nastavili tamo gde su stali 1998. godine.

Još tada su huligani krenuli u 'krstaške ratove' sa muslimanskim stanovništvom najveće luke Mediterana, a mnogi od tadašnjih izgrednika su ponovo bili među glavnim izazivačima nereda prema pisanju ostrvske štampe.

Jedan od njih, više puta osuđivani Džejms Sajler, poznatiji kao 'Marsejska svinja', javno je pozvao na jedinstvo Engleza i vekovnih neprijatelja Rusa zarad višeg cilja - borbe protiv islama.

Sinoć je došlo do prvog sukoba većih razmera između Olimpikovih ultrasa i Engleza, epilog je po jedan uhapšeni sa obe strane, a nova epizoda zbila se danas popodne.

Tokom večeri su se na ulicama Marselja sukobili engleski i ruski huligani, u tučama su učestvovali i "domaći huligani", a policija je imala pune ruke posla jer se i sama našla na meti napadača.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Saturday, 11.06.2016
00:52

Domaci su verovatno tukli Engleze...a njih i treba tuci, to je bolesna nacija (piju caj) :D

avatar
Nani
Friday, 10.06.2016
22:27

falimo samo mi hahahahahaa