"Grobari" u Vukovaru oštetili Dinamov autobus!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.10.2014.
09:03
Izvor: Sportske.net

Partizanovi navijači iz Vukovara iskoristili su dolazak fudbalera Dinama u taj grad da pričine štetu na novom klupskom autobusu zagrebačkog kluba.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Samo dva dana nakon što su zajedno sa Bugarima napali navijače hrvatske reprezentacije u Sofiji, navijači Partizana ponovo su udarili na naše zapadne komšije.

U nedelju su u Vukovaru odigrane utakmice u sklopu Memorijalnog turnira "Blago Zado" a fudbaleri Dinama doputovali su na istok zemlje novim klupskim autobusom.

Dok su fudbaleri Dinama odmeravali snage sa ekipom Vukovara, navijači FK Partizan koji žive u Vukovaru iskoristili su priliku da pričine štetu na klupskom autobusu zagrepčana.

Kako navode hrvatski mediji, fudbalere Dinama dočekalo je neprijatno iznenađenje kada je trebalo da krenu za Zagreb, pošto je na autobusu ćiriličnim pismom bilo ispisano "GV 1976".

Dinamo Autobus
Foto: Jutarnji.hr

"Grobari" iz Vukovara nisu pričinili nikakvu drugu materijalnu štetu na autobusu ali je i sam čin pisanja sprejem po novom autobusu zagrebačkog Dinama dovoljan za osudu.

Hrvatski mediji prenose da je pomalo neshvatljivo da su navijači uopšte došli u poziciju da priđu autobusu i da neometano žvrljaju po njemu.

Ne propustite