"Grobari" u Lučanima žestoko "opleli" po srpskoj kući fudbala!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 13.03.2017.
10:24
Izvor: Sportske.net

Najvatreniji navijači fudbalskog kluba Partizan još uvek se nisu pomirili sa nepravdom u 153. "večitom" derbiju, pa su na meču u Lučanima iskoristili priliku da se obrate Fudbalskom savezu Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Ligaški deo sezone u domaćem šampionatu se bliži kraju a razlika između vodeće Crvene zvezde i Partizana i dalje iznosi šest bodova, što garantuje neizvesnu borbu za titulu.

Crno-beli su u "večitom" derbiju imali šansu da smanje bodovni zaostatak za liderom prvenstva, ali je zbog sudijske greške Zvezda prva stigla do gola koji joj je kasnije obezbedio remi.

Mnogi navijači Partizana veruju da je i utakmica u Novom Sadu izrežirana i da je Zvezda nezasluženo uzela tri boda na "Karađorđu", pa otuda i žestoke prozivke na račun Fudbalskog saveza Srbije.

Pogledajte transparent koji su "Grobari" istakli u Lučanima tokom nedeljnog meča sa ekipom Mladosti koju su izabranici Marka Nikolića rešili u svoju korist.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Okar
Monday, 13.03.2017
15:57

Do juče ste se kleli u Toleta i FSS i pevali mu pesmice. Tišina sada.

avatar
Monday, 13.03.2017
14:19

Partizan je u minimum 20/26 kola imao loše suđenje, na početku sezone su sudije uspevale da materijalizuju svoje greške dok im je kasnije sve bilo teže i teže. Partizan nijednu utakmicu nije dobio bez borbe protivnika ili uz pomoć sudija. Na drugoj strani u skoro svim utakmicama je zvezda imala manju ili veću pomoć i mnoge sudijske greške su i direktno donosile bodove zvezdi. Plus što su poslednje dve zvezdine utakmice očigledno dobijene bez preterane muke. Mnogi detalji sa tih utakmica ukazuju na to. Razlika je tolika da bi zvezda možda imala još uvek sam teoretsku šansu da dođe do titule, a ona je zahvaljujući ovom stvarima prva o to sa 6 bodova prednosti. Kome trebaju -plaćene- titule?

avatar
Sampioni u boćanju
Monday, 13.03.2017
17:00

Pa koliko ste veliki tako vas i cene 😂😂😂

avatar
Joda PGD1
Monday, 13.03.2017
18:55

Jesi ti plaćen da komentarišeš ovde? Ako jesi, ko te plaća?

avatar
Djole Djokic
Monday, 13.03.2017
12:06

Koga briga sta ti placenici imaju da kazu???