"Grobari" napadnuti na hrvatskom primorju

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.07.2017.
18:28
Izvor: Sportske.net

Dva dana nakon sukoba koji se dogodio u centru Rijeke hrvatski mediji su obelodanili da se radilo o napadu "Armade" na pristalice Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Jedna od vesti koja se danas pojavila u hrvatskim medijima vezana je za sukob koji se pre dve večeri dogodio u centru Rijeke.

Stanovnike pomenutog grada probudila je buka izazvana sukobom koji se dogodio u centru, a "Index.hr" prenosi da se zapravo radilo o obračunu navaijača Rijeke i Partizana.

Otkud navijači Partizana u Rijeci?

Pomenuti izvor tvrdi da se manja grupa "Grobara" iz Austrije i Slovenije vraćala iz Podgorice, sa revanš susreta drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Budućnosti i Partizana.

Navodno su "Grobari" želeli da se odmore i provedu nekoliko dana u Rijeci, a to su pripadnici "Armade" saznali preko svojih izvora i odlučili da ih napadnu.

Na osnovu izjava očevidaca, navijači Partizana su se izvukli bez povreda, premda su pripadnici "Armade" zasuli "Grobare" svim i svačim.

Nakon svega se zna da "Grobari" nisu provocirali, da policija nema uvid u to ko se sve tukao, kao i da niko od lakše povređenih nije tražio lekarsku pomoć.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Sunday, 23.07.2017
22:33

Naravno, niko od navijaca Rijeke nece snositi nikakve posledice.