"Grobari" besni, žandarmi čuvali ložu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.02.2015.
21:24
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana koji su se u subotu okupili na stadionu u Humskoj iskazali su nezadovoljstvo nakon duela sa Radničkim a žandarmerija je bila prinuđena da reaguje kako bi zaštitila čelnike kluba koji su se nalazili u loži.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan našao se u problemu nakon drugog uzastopnog remija na startu prolećnog dela sezone a deo besnih navijača iskazao je nezadovoljstvo tokom meča sa Radničkim.

Pored povika "Uprava napolje" na stadionu u Humskoj u subotu se dogodio i manji incident na zapadnoj tribini pošto je velika grupa navijača pokušala da dođe do lože kako bi se obračunala sa čelnicima kluba.

Kada je razjarena masa krenula ka loži intervenisala je žandarmerija koja je uz pomoć redara sprečila navijače da dođu do lože.

Na utakmici Partizan - Radnički Niš dogodio se još jedan incident na južnoj tribini. Jedan od navijača ostao je bez dva prsta nakon što mu je baklja eksplodirala u ruci, dok je jedan navijač sa istočne tribine zaustavljen na atletkoj stazi u pokušaju da se domogne terena.

Početak prolećnog dela sezone donosi mnogo turbulencija u Humskoj pa ostaje da vidimo kako će se stvari odvijati u nedeljama koje slede.

Loza

Ne propustite