Evo šta se desilo Bosancu koji je prekinuo minut ćutanja!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.11.2015.
23:15
Izvor: Sportske.net

Dan nakon što je povicima "Palestina, Palestina..." nacio ljagu na Bosnu i Hercegovinu i čitav narod, navijač "Zmajeva" dobio je zasluženu kaznu i to od strane ljudi sa kojima je bio na tribini.

BETA/AP Photo/Peter Morrison
BETA/AP Photo/Peter Morrison

Povezane vesti

Svet je u ponedeljak uveče obišla slika sa stadiona "Aviva" u Dablinu gde je jedan od "navijača" Bosne i Hercegovine za vreme odavanja počasti žrtvama terorističkog napada u Parizu uzvikivao "Palestina, Palestina...".

Pre početka revanš susreta baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo između reprezentacija Republike Irske i Bosne i Hercegovine minutom ćutanja je odata počast žrtvama terorističkih napada u Parizu.

U momentu kada je čitav stadion zaćutao, tribinom na kojoj su bile smeštene pristalice gostujuće reprezentacije prolomilo se "Palestina, Palestina..." ali je bilo jasno da se radi o izolovanom ispadu.

Kako prenosi portal "source.ba", huligan koji je svojim ispadom ukaljao obraz bosanskom narodu dobio je zasluženu kaznu po završetku utakmice.

"Ne znam ko je momak, kako se zove. Znam samo da je bio pijan i da je jedini on na stadionu tokom minuta ćutanja skandirao 'Palestina, Palestina'. Nekoliko navijača ga je srelo u hotelu nakon utakmice i upitali su ga da li je on to uradio. Potvrdio je da jeste malo povišenim tonom. A onda su ga naši navijači udarili nekoliko puta" rekao je jedan od navijača BiH za pomenuti izvor.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u Dablinu rezultatom 2:0 pa neće igrati na Evropskom prvenstvu, a ukoliko je pričao "šamaranju" vinovnika sinoćnjeg incidenta na "Aviva" stadionu tačna možemo da kažemo da ga je stigla pravedna kazna.

Sa druge strane, mnogo veći incident dogodio se u Turskoj gde je čitav stadion zviždao u trenutku dok se žrtvama terora u Parizu odavala počast.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SindjaNis
Wednesday, 18.11.2015
13:09

Par vaspitnih samara i gotova stvar...

avatar
Fair Play
Wednesday, 18.11.2015
07:49

Na taj nacin stavljaju sebe u isti kos s teroristima. Cega se pametan stidi...

avatar
cukambre
Wednesday, 18.11.2015
01:03

Samo vi zvizdite desice se i vama nesto pa ce se svi drugi lepo smejati dok vi kukate.

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 18.11.2015
00:42

Gde su minuti cutanja za nastradale u Plaestini i Siriji ??