Dosta im je svega - Splitska ''Torcida'' blokirala ulaz u Zagreb, i to na kakav način!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.04.2017.
14:24
Izvor: Sportske.net

Zakuvava se atmosfera u glavnom gradu Hrvatske pred današnji derbi izmđu Dinama i Hajduka.

Beta/HINA/MarioStrmotić/Ds
Beta/HINA/MarioStrmotić/Ds

Povezane vesti

Utakmica najvećih hrvatskih rivala igra se danas od 15 časova na Maksimiru, u okviru 29. kola tamošnjeg prvenstva, a navijači splitskog Hajduka našli su novi način da izraze svoje nezadovoljstvo stanjem u hrvatskom fudbalu i naprave svojevrsnu uvertiru pred današnji dvoboj.

Naime, pripadnici ''Torcide'' su na utakmicu krenuli svojim automobilima, što je bio način da ovog popodneva izazovu velike gužve na ulazu u Zagreb.

Naimem, kako prenose hrvatski mediji, Splićani su izazvali blokadu tako što su putarinu plaćali najsitnijim, kovanim novčanicama - lipama!

"Torcida je danas još jednom ukazala na probleme i nepravilnosti u hrvatskom fudbalu. Pasivnost onih koji mogu rešiti ovaj problem znači da podržavaju ovakav HNS i ljude koji trenutno vode hrvatski  fudbal, a to je situacija s kojom se Torcida i navijači Hajduka ne mogu pomiriti.

Dosta nam je praznih obećanja lokalnih i svih drugih političara koje možemo čuti pred svake izbore. To nas više ne zanima i ne zadovoljava", rekao je za Dalmatinski portal predstavnik Torcide Damir Gruić.

Ne propustite