Derbi počeo sukobima huligana!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.04.2015.
17:59
Izvor: Sportske.net

Derbi susret 24. kola JSL i čitave sezone nije ni počeo a sudija Milorad Mažić je bio prinuđen da vrati igrače u svlačionice zbog sukoba huligana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Najveća fudbalska svetkovina koju Srbija ima nije ni počela a huligani su još jednom uspeli da ukaljaju ugled institucje "večitog derbija".

Desetak minuta pre početka utakmice sukobi huligana dogodili su se na istočnoj tribini bliže svernom delu stadiona kada je deo "navijača" Partizana krenuo u obračun sa pristalicama Crvene zvezde.

Žandarmerija je brzo intervenisala ali su huligani nastavili da se obračunavaju sa policijom pa je sudija Milorad Mažić odlučio da odloži početak utakmice.

Fudbaleri su već na terenu ali meč neće početi dok se situacija na tribinama ne smiri, a mali su izgledi da će se to dogoditi brzo jer se Zvezdini "navijači" razračunavaju sa pripadnicima policije.

Policijski kordoni ulaze na istočnu i severnu tribinu kako bi smirili situaciju a sudija Milorad Mažić pokazuje fudbalerima da se vrate u svlačionice!

Deo huligana sa severne tribine ne prestaje da lomi stolice i da ih baca u pravcu pripadnika žandarmerije, dok veći broj navijača mirno stoji na tribini i pruža podršku ekipi koja nije dobila priliku da izvede početni udarac.



Pripadnici žandarmerije pokušavaju da formiraju kordon na severnoj tribini i sve je izvesnije da utakmica neće početi u skorije vreme.

Komesar za bezbednost Milivoje Mirkov pozvao je predstavnike Crvene zvezde i Partizana da sa pripadnicima MUP-a odluče o tome da li će 148. "večiti derbi" biti odigran!

Strasti na severnoj tribini se lagano smiruju, ukoliko ne bude novih sukoba uskoro bismo mogli da dobijemo informaciju o tome da li će utakmica biti odigrana.



Prema nezvaničnim informacijama 148. "večiti derbi" ipak će biti odigran ali ćemo za potvrdu ove vesti morati da sačekamo još desetak minuta. Rezervni igrači Crvene zvezde izlaze na teren i čini se da utakmica mogla da počne sa sat vremena zakašnjenja.

Utakmica će ipak biti odigrana pošto je policija suzbila nemire na severnoj tribini. Sudija Milorad Mažić dao je znak da utakmica počne sa 40 minuta zakašnjenja.

Ne propustite

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JUVENTIN
Saturday, 25.04.2015
19:45

Svakog od ovih izgrednika osuditi po 100 sati kopanja kamenja u basenu bor,pa da vidimo dal ce im opet pasti na pamet ovakvo glupiranje,i naravno svakom identifikovanom izgredniku ukinuti do kraja zivota pravo na posete bilo kakvom sportskom desavanju

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 25.04.2015
19:39

Mažić je trebao da naredi da se isprazni ceo i sever i istok za nauk svima jer su započeli sukob... Žali Bože onih normalnih navijača, a videlo se da ih ima, što su došli da uživaju u fudbalu... Žandarmerija lepo da uzme meru onim idiotima koji su došli da lome i ruše a ne da gledaju utakmicu!!! BRUKA I SRAMOTA!!!

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Saturday, 25.04.2015
23:19

Praznjenje tribina bi samo dovelo do vecih nereda, vise povreda i moguceg povredjivanja onih koji u tome nisu zeleli da ucestvuju i nikako nije smelo da se dogodi dok je odlaganje utakmice za drugi datum bez prisustva publike bilo realna opcija...

avatar
Кун
Saturday, 25.04.2015
23:49

Sukob je počeo kada su grobari sa istoka napali navijace na istoku, onda je ceo sever poludeo, tacnije deo do istoka i krenuli su u obracun sa policijom.

avatar
Zoran Vukic
Saturday, 25.04.2015
19:37

jadan ovaki derbi

avatar
LuisSuarezFB
Saturday, 25.04.2015
18:36

Koliko sam pre nekoliko godina kao dete uzivao u derbijama i srpskom fudbalu toliko sad ne gajim nikakve simpatije prema nasem fudbalu. Ovo ce se stalno i stalno dogadjati tako da je to pocelo da me smara. Ti tkzv navijaci i nisu navijaci nego dolaze na stadion sa ciljem da provociraju, lome stolice i ruse bezbednost porodica, deca i svih onih koji su dosli da pogledaju mec. Toliko smo propali u fudbalu tako da nije ni cudo sto se mnogo vise prate druge lige sto je i kod mene slucaj. Zao me i za Mazica sto ucestvuje u ovakvoj parodiji i sto ovo rusi i njegov ugled. Sve u svemu.. Ovo nista nije novo i cudno. Fudbal je najvazniji i najpopularniji sport ali kod nas paznju najvise svetu privlace huligani. Zato smo tu gde i jesmo.

avatar
Rambo Baba
Saturday, 25.04.2015
18:27

Cemu da se nada Srpski fudbal pored ovih divljaka? Ne zna se ko je gori od vas ! GASITE SRPSKI FUDBAL ILI IZBACITE CRVENU ZVEZDU I PARTIZAN IZ TAKMICENJA, OVO VISE NIJE HUMANO STA SE DESAVA !!!

avatar
Dakijev psihijatar
Saturday, 25.04.2015
18:19

Nije ni cudo sto nam zemlja propada dovoljno je videti koliko kretena ima na stadionu.

avatar
Hala Madrid 10!
Saturday, 25.04.2015
18:14

Nemaju Partizanovi navijaci nista sa ovim vec Zvezdini toliko o njima...

avatar
Jug Grobarima Revolt
Saturday, 25.04.2015
19:37

Jesi li siguran u to? :-D

avatar
Hala Madrid 10!
Sunday, 26.04.2015
11:46
avatar
Barça el honor
Saturday, 25.04.2015
18:12

Od ovoga niko nema koristi, ovi ljude sto ovo rade ne vole svoju zemlju,svoj klub i svoj grad. Govorim nezavisno dal su to grobari ili delije...