"Delije" vs "BB Boys" - Rivalstvo na bioskopskom platnu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.09.2016.
13:21
Izvor: Sportske.net

Sukobi navijačkih grupa nekadašnje "velike četvorke" bili su nešto što je obeležilo fudbalsku scenu 80-ih godina prošlog veka, a uskoro će delić toga dospeti na bioskopska platna.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Film koji mnogi ljubitelji fudbala i navijačke scene sa nestrpljenjem iščekuju u komšijskoj Hrvatskoj sigurno će privući pažnju istih ciljnih grupa u Srbiji.

Tema filma koji nosi naziv "ZG80" biće navijači Dinama koji dolaze na gostovanje Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Reditelj Igor Šeregi otkrio je uoči premijere da "Delije" nisu dozvolile da se neke važne scene snime na "Marakani", pa je na kraju Kragujevac bio domaćin glumačkoj ekipi i statistima.

"Da, hteli smo da snimamo na 'Marakani', a dobili smo odgovor: 'OK, možete da snimate, ali na vlastitu odgovornost!'. 'Ajde ti, brate, snimaj na 'Marakani' na vlastitu odgovornost" rekao je Šergi za zagrebačke "Sportske novosti".

Za reditelja filma "ZG80" interesantno je kako navijači Crvene zvezde ni po koju cenu nisu želeli da dozvole da scene budu snimljene na stadionu "Rajko Mitić" iako nisu znali koliko novca klub može da zaradi na tom projektu.

"Čudesno je da niko nije pitao za lovu, dakle da smo ponudili milion dolara koje, jasno, nemamo, oni bi rekli - ne može! Kako god zvuči, navijači su jedini deo društva koji se pokazao nepotkupljivim..." ističe Šeregi.

Glumačku ekipu koja je uzela učešće u ovom projektu čine i srpski glumci, a u prilogu možete pogledati kako izgleda trejler za pomenuti film.

Ne propustite

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mosala1983
Friday, 02.09.2016
00:54

Uzas I nebuloza. Da li bilo ko misli da je zvezda na prodaju za bedne pare ovim dripcima. Ono sto stvarno treba snimiti to je odlazak zvezdinih navijaca u zg kada je napravljen lom. Sve zagrebacke tablice zamenjene beogradskim I naravno purgeri polupali svoja kola. Ta prica pije vodu a ne ove besmislice. A srpski glumci sto ovde staziraju. No. Koment. Ovu glupost ne treba gledati.

avatar
ZubA
Thursday, 01.09.2016
15:25

Mislim da je trebalo da se snima na Mari. Bilo bi jako zanimljivo, veca draz bi bila. A ne znam samo koji navijaci su to zabranili. Valjda se klub bita tu.

avatar
ZubA
Thursday, 01.09.2016
17:05

Pita* i film mi vise deluje kao komedija :-D

avatar
chaki
Thursday, 01.09.2016
13:56

Ovo treba odgledati :)