"Delije" napale BB Bojse u Skoplju!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.07.2016.
14:08
Izvor: Sportske.net

Dan nakon prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Vardara i zagrebačkog Dinama hrvatski mediji pišu o napadima navijača Crvene zvezde na pristalice "Modrih".

Beta/EmilVas/Ev
Beta/EmilVas/Ev

Povezane vesti

Šampion Hrvatske u utorak je gostovao ekipi Vardara u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a kako rutinska pobeda Dinama nije neka posebna vest hrvatski mediji su se pozabavili i navodnim incidentima na ulicama Skoplja.

"Jutarnji list" prenosi da je grupa navijača Crvene zvezde iz Kumanova napala pristalice Dinama pre početka jučerašnje utakmice, a piše se i o incidentu koji se dogodio na autoputu kod Niša.

"ŠOKANTNE SCENE NAKON UTAKMICE U SKOPJU Delije napale Bad Blue Boyse, pa se razbježale!" glasi naslov vesti u kojoj "Jutarnji" izveštava o navodnom napadu u prestonici Makedonije.

Navijači Crvene zvezde navodno su precenili svoju brojčanu prednost pa su BB Bojsi uzvratili udarac i naterali "Delije" u povlačenje. Pored tog incidenta, navodno se dogodio još jedan na autoputu kod Niša gde je kamenovan autobus sa navijačima Dinama koji su se vraćali u Zagreb.

"Negde kod Niša, nepoznati napadači kamenovali su u 3 ujutro autobus u kojem su se nalazili obični navijači kluba iz Maksimira, službenici kluba i žene. Na autobusu je razbijen prozor ali počinitelji nisu uhvaćeni od strane srpske policije" navodi pomenuti izvor.

Interesantno je da makedonski mediji nisu izvestili o navodnom obračunu huligana u Skoplju što ne znači da ga nije bilo.

Dinamo je slavio rezultatom 2:1 u Skoplju i mirno dočekuje revanš koji je na programu za sedam dana.

Ne propustite

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 13.07.2016
15:26

napadas/napadnes

avatar
Povratak kralja XLI
Wednesday, 13.07.2016
14:31

zvezdini navijači su najpoznatiji po tome da napadaju druge grupe navijača na utakmicama na kojima zvezda uopšte ni ne igra, to su ti -najbolji- navijači na svetu.