"Delije", kako vam izgleda koreografija iz OVE perspektive?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.03.2017.
11:20
Izvor: Sportske.net

Koreografija koju su "Delije" priredile na početku 153. "večitog" derbija izgleda još lepše kada se pogleda iz drugog ugla.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sigurni smo da ste već imali prilike da vidite kakvu su koreografiju napravili navijači Crvene zvezde na početku jučerašnjeg 153. "večitog" derbija.

"Delije" su se potrudile da prirede nešto jako lepo u čast 72. rođendana svog kluba, a koreografija na severnoj tribini najlepše je izgledala iz perspektive onih koji su bili na južnoj tribini.

Sigurni smo da "Grobari" ne razmišljaju na taj način i da se neće složiti sa konstatacijom da je koreografija lepa kada se gleda sa južne strane stadiona "Rajko Mitić", ali će "Delije" svakako zanimati da je vide iz pomenute perspektive.

Navijači Crvene zvezde iskoristili su svetlucave celofane za ovu koreografiju, ali i pirotehnička sredstva kojima je preko tribine bilo "ispisano" ime voljenog kluba.

Pogledajte kako izgleda koreografija snimljena sa južne strane stadiona "Rajko Mitić".

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZoranRSB_tw
Sunday, 05.03.2017
13:45

izgleda fino !

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 05.03.2017
12:26

Fino je to izgledalo i dok je vesina kamera snimala. PARTIZAN je sinonim za sport, borbu i vitestvo, a zvezda za politiku, manipulaciju i lazni patriotizam.

avatar
ugaseni zivoti
Sunday, 05.03.2017
12:22

Jedina svijetla tacka su navijaci.