Ako ste se pitali zašto je Ivan Bogdanov upao na teren protiv Albanije...

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.02.2015.
11:35
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

''Slučaj dron'', odnosno incidenti na utakmici između reprezentacija Srbije i Albanije, i dalje su aktuelna tema, a jedan od aktera događaja u Humskoj Ivan Bogdanov dao je izjavu u predistražnom postupku.

Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic
Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Povezane vesti

Podsetimo, u onom opštem metežu koji se dogodio posle pojave drona sa velikoalbanskom zastavom, dogodilo se i to da je Ivan Bogdanov, u javnosti širom sveta poznat i kao huligan iz Đenove koji je izazvao prekid meča između Italije i Srbije, upao na teren stadiona Partizana.

Njegove slike su tada ponovo obišle svet, mnogi evropski mediji su baš njega stavili u prvi plan, pitajući se kako je moguće da se posle svega što se dogodilo u Đenovi, baš on sada nađe na terenu stadiona u Humskoj.

Ono što je sada aktuelno, četiri meseca posle dešavanja na meču Srbije i Albanije, jeste predistražni postupak, u okviru koga je Bogdanov dao izjavu u Višem tužilaštvu u Beogradu.

''Nisam imao nameru da izazovem nered, već samo da skinem zastavu sa drona'', prenose ''Novosti'' izjavu Bogdanova u Višem tužilaštvu.

Isti izvor prenosi i da se Bogdanov najverovatnije samoinicijativno pojavio u Višem tužilaštvu, kao i da u ovom trenutku nije poznato da li će protiv njega biti pokrenuta istraga, ili će eventualno biti prekršajno kažnjen.




Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 10.02.2015
12:42

I ti ces kad tad jedno 9god kao bivsi igrac kluba koji te placa.

avatar
NS CZ
Tuesday, 10.02.2015
14:07

Он неће небрини,недира полиција своје људе !