4:20 ujutru? Nema veze, Zvezdaši su dočekali svoje šampione!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 14.04.2017.
09:03
Izvor: Sportske.net

Pogledajte kako je izgledao doček od strane onih najvernijih Zvezdaša. Košarkaši Crvene zvezde su u Beograd stigli oko 4:20 ujutru.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezdaje ponovo novi šampion ABA lige, što automatski znači da će učestvovati u Evroligi naredne sezone, što je bio i primarni cilj čelnika i stručnog štaba ove ekipe.

Pobedom protiv Cedevite sinoć u Zagrebu je ostvarena i treća pobeda u finalnoj seriji, što je značilo da slavlje može da počne.

Put iz Zagreba se malo odužio, košarkaši Crvene zvezde su stigli u Beograd tek negde oko 4 i 20 ujutru, ali to nije sprečilo najvatrenije navijače da dođu i da pozdrave svoje ljubimce.

Pogledajte u nastavku kako je izgledao doček košarkaša Crvene zvezde.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lav
Friday, 14.04.2017
10:46

Jesu to Delije ili simpatizeri ? Sto ovakvu podrsku nisu davali u ABA ligi ? Sad su vodje sretne sto smo u Evroligi i jedva cekaju da daju podrsku bratskom Olimpijakosu.. A mi sa sezonskim kartama, koji smo na svakoj tekmi,moramo da se selimo sa tribine na tribinu da bi udovoljili takozvanim vodjama i njihovim sledbenicima... Jedva cekam sledecu tekmu protiv Olimpa... Za mene oni vise ne postoje i nikakve vodje me nece spreciti da iz sveg glasa navijam protiv njih...

avatar
Friday, 14.04.2017
10:33

Pa kada su bezposleni i nemaju pametnija posla...