Kokteli u magli

  • 24. januar 2012.

  • 15:10

  • Izvor: Sportske.net

Neven Subotić je na naslovnim stranicama, a ono što se dešavalo u njegovoj kući je deo života većine fudbalskih starova. Čitava priča, bez namere da prejudiciramo bilo šta, liči na stvari zbog kojih je Engleska kolevka fudbalskog džet - seta.


Kod Nevena je bila žurka, na takvim mestima se pije, a uz popularnost idu i devojke.

Srpski reprezentativac se na kraju našao na udaru javnosti, iako nije osumnjičen. U stvari osumnjičeni su svi i niko, ako tako gledate. Devojka koja je prijavila silovanje policiji sada se ne seća ko je bio u pitanju, a priznala je da su joj kokteli zamaglili pamćenje.

Naravno, to ne mora ništa da znači jer takve situacije muškarci ne bi trebalo da koriste.

Međutim, ono što se provlači kroz nemačke tabloide je da je na zabavi bilo nekoliko devojaka, da je vrlo teško rasvetliti tradicionalno pitanje "ko s kim", od toga do priče koju profesionalni fudbaleri znaju vrlo dobro je zaista prečica.

Kvalifikacija je teška, u to nema nikakve sumnje, Subotićev status je jasno priču izbacio u prvi plan, tužilaštvo je već počelo da pravi predstavu, pa će većina  iz ove priče, osim naravno našeg reprezentativca biti na dobitku.

Radiće se naravno i DNK analiza koja bi mogla da pruži neki od odgovora na pomenutu nepoznanicu, ali svejedno, Subotić je već na optužnici, onoj medijskoj.

Dobro je da se oglasio naš savez, koji je pružio podršku fudbaleru i makar simbolično, kao i Dortmund stao iza njega.

"Subotić predstavlja, apsolutno u svemu, primer uzornog mladog čoveka. Poznato je da je njegovo ponašanje (na pripremama, u hotelu, na putovanjima, na treninzima, na utakmicama, u odnosu prema javnosti i u životu uopšte) primerno, profesionalno i kulturno. Ovim putem reči podrške i izraze punog poverenja Nevenu Subotiću upućuju i svi fudbaleri i članovi stručnog štaba A reprezentacije Srbije", oglasio se FSS.

Ovakve priče nisu nove, fudbal je prepun takvih situacija, a rizik koji postoji za sve umešane je ogroman. Nekada se stvari završe izvan sudnica, a ostaje lekcija za ceo život.

Hoće li tako biti i sa Nevenom?


Komentari

blog comments powered by Disqus s

Digital Day

Posrnuli Junajted

Mančester Junajted je jedino u sezoni 1990/91 imao manje bodova nakon 34 kola Premijer Lige (56), nego što ima u tekućoj sezoni (57).

57

U Fokusu

Barsa - Kad zaturiš svrhu...

Sigurno da Barselona nije izgubila kurs plovidbe preko noći. Takođe, dugo putovanje u susret plutajućoj santi ne mora da se završi katastrofom. Klub mora da definiše ono što želi i da se priseti da je na početku bila igra, pa tek onda naplata uspeha...

Dalje...

Glas naroda

April - "Bure baruta"!

Mesec čiji prvi dan obeležavaju šale, srpsko društvo i državne institucije moraće da shvate vrlo ozbiljno jer se nalaze pred ispitom čiji nas ishod može zaviti u crno ali i pokazati u najboljem mogućem svetlu pred nama samima ali i pred svetom.

Dalje...