Deja vu, pozovi "M" radi pobede!

Autor: Boris Jovanović
sreda 24.05.2017.
22:50
Izvor: Sportske.net

Da je Flojd imao ovakvog mehaničara ne bi završio u blatu. Junajted je uradio jedinu pravu stvar što je šklopociju oterao kod majstora. Ostalo se podrazumeva...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Žoze Murinjo bi mirne duše mogao da pozajmi Grunfovu majicu, "Bolje planski uzmak, nego nečasni poraz". Večeras nam je poput onim zaboravnim pačićima ponovio lekciju o pragmatizmu i izveo isti trik, kako da grupu prosečnih odeneš u iste boje i načiniš od njih pobednika.

Ne pričam o LE, tu Junajtedu nije mesto, Murinjo ih je večeras izbavio iz okova igranja četvrkom, to je kao kad bi Stounsi počeli da nastupaju po domovima kulture.

Reč je o tome, što je moj rahmetli ćaća govorio, kad ti se pokvare kola, ideš kod majstora, ne čačkaš subotom popodne sa sinom na parkingu stvari u koje se ne razumeš.

Junajted je upravo to učinio, odšlepao je svoju šklopociju kod najboljeg zanatlije na svetu. I rezultat smo videli večeras, da je Flojd imao ovakvog mehaničara, ne bi gurao fiću pred ciljem do guše u blatu.

Murinjo 2

Murinjo je pobedio sa verovatno najgorim Junajtedom moderne ere, kada pogledaš pojedinačno ovo što je večeras poslao u fudbalske Ardene, u pitanju je pusta pešadija u ranama, više liče na odbranu poslednjeg dana, nego na vojsku koja treba da juriša na velike stvari.

I opet je izvukao najbolje iz prosečnih, opet ih je učinio boljima nego što jesu.

To što je Mančester Junajted šesti u ligi nije slučajno, valjda vam je večeras jasno, voljni i limitirani dobijaju ovakve mečeve, na duže staze to se završava naricanjem i belim zastavama.

Ali, u svojoj prvoj sezoni, majstor je osvojio dva trofeja, ma koliko će im prišiti beznačajnost, kada podvučemo crtu, a tu utiske možete da ostavite u kafanskim pepeljarama, njegova sezona je mnogo bolja od Sitijeve ili Arsenalove, sa daleko slabijim igračima.

Junajted

O tome sam letos pisao, često vas zavodi besomučno igranje menadžerskih simulacija, to što sa Lučanima izbacite Čelsi u Ligi šampiona ne znači da vam je komp pokvaren, ali vam oduzima osećaj za meru.

Nije mogao da kupi 15 igrača, prosto postoje pravila koja nameće kombinacija birokratskih propisa i tržišta. To što je doveo, nije bilo dovoljno da, služeći se Ibrom kao zecom iz šešira stigne u top 4, Premijer liga je ipak kompleksnije takmičenje od varanja malih na individualni kvalitet.

Zbog toga je zaigrao na jedinu kartu, možda i najveći rizik, upalilo je, u ovoj igri pobednik nosi sve sa stola. Kada se igra ovako, va bank, možda će mu neko naturati sreću na nos, ali setite se da je sreća posao, budalama je suđeno da zbog toga gube, naime, stalno previđaju tu činjenicu.

Na kraju da se razumemo, ovakav Junajted bi protiv ozbiljnog tima u Ligi šampiona bio vreća za udaranje, ali ovakav Junajted, na sreću njihovih navijača nikada više neće videti. Murinjo to savršeno kapira, njega neće zavesti trofeji, koje, siguran sam, krijući se iza samoljublja, prezire.

Pogba

On cilja velike nagrade, sa ovakvim trupama, to je utopija.

Ali, njegov pacijent je preživeo, taman kada se većina raspitivala gde će biti bdenje za pokojnika.

I to nije prvi, ni poslednji put, da je prevario fudbalskog kosača.

"Posebni" je ovu utakmicu (svedočili su o tome njegovi bivši igrači) video pre nego što se odigrala, to je razlog zbog koga neuki misle da stalno izvlači najdužu slamku.

Ne, on samo vidi dalje od drugih, ovo je, više od svih, čak onda kada je obrnuo igricu sa Interom, njegova pobeda. Igrači, pogotovo ovakvi, moraju u drugi red za slikanje sa peharom...

Ne propustite

Komentari

76 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 26.05.2017
03:44

Potpuno tacno. Svaka cast za text

avatar
Petar Pan
Thursday, 25.05.2017
20:05

Murinjo je pogodio sa pojacanjima ove sezone , treba biti realan i reci Miktarijan 7 golova u Ligi Evrope , Bai sjajan mozda jedan od 3 najbolja stopera u ligi a ima 23 godine , Ibrahimovic cist pogodak dao preko 20 golova i ako je propustio pola sezone , Pogba realno veoma los u par utakmica , ali u poslednje vreme pokazuje da je vrhunski igrac sa velikim potencijalom a tek mu je 24 godine . Mislim da ce Murinjo uz par pojacanja sledece sezone biti kandidat za titulu .

avatar
AfricaLofS
Thursday, 25.05.2017
12:11

Sjajan je Murinjo. Kao sto je jedan od komentatora rekao: Murinjov tim ne igra da bi se dopao, igra da bi pobedio. I to se na kraju dogodilo. Imao sam osecaj da su rutinski mec priveli kraju. Cestitam.

avatar
A.Conte
Thursday, 25.05.2017
11:59

Ne mogu da se slozim sa tekstom. Zato moram da podsetim na par detalja u Murinjovoj karijeri koje niko ovde ne spominje. Odmah da razjasnimo da ga nikad nisam preterano voleo, drugi put kad je dolazio molio sam Boga da ne dodje. To sto je osvoji PL rekao sam da bih je i ja osvojio. Jednostavno stvari su se poklopile te sezone, ostali su bili mnogo losi, i sami igraci bez trenera bi je osvojili. n1. Setite se utakmice Reala sa Dortmundom, razbio ih bre Dortmund nisu znali gde biju od silne taktike velikog Murinja. n2. Celzi sa Parizom, igras kuci, vodis 1-0, imas igraca vise od 30 i nekog minuta, i dozvolis da ispadnes, jer branis 1-0, ne ides po dugi gol i naravno da dobijes neki otpadak od gola i ispadas. n3. Isto Celzi-Pariz, isto su nas ubili u pojam, razbili nas...n4. Celzi sa Atletiko Madridom, u Madridu 0-0, bus taktika do bola, al ne ovaj obican bus, nego gradski, harmonika. Onda kuci igras revans i oni su na pregazili, ali bukvalno su nas pregazili. nIsti ovi junajtedovi navijaci sto ga sad dizu u nebesa su se tad sprdali i ismejavali ga, aa sad od jednom se broje sve njegove titule koje je i tad imao, i od jednom je on najbolji takticar itd itd... Pa kako vas bre nije sramota? Ovo sto je sinoc igrao i sto vi nazivate taktikom, to moze da prodje sa Ajaxom, ali nemojte da se zavaravamo da bi to moglo proci protiv bilo koga drugog. Nece moci da prodje ni kad kupi jos 3-4 igraca. On i njegova igra su nesto najodvratnije sto se desava danasnjem fudbalu. Ali i njemu se polako blizi kraj, jedva cekam da ga oteraju iz junajteda pa da vidim gde ce onda da ode....

avatar
Jose.Mourino
Thursday, 25.05.2017
22:57

Ti si decko smijesan. Prvo ti kao navijac Celzia pljujes covjeka koji je od prosjecnog engl.kluba kakav je Celzi napravio ime dje su poceli dolaziti neki ozbiljniji igraci,i to zahvaljujuci Murinju. Da ne ulazim u detaljisanje samo cu te podsetiti da ovogodisnji osvajac PL protiv ovog istog Murinjovog MU nine imao sut u gol. Sjedi dje si ni za dje si nisi 😊

avatar
Jose.Mourino
Friday, 26.05.2017
22:06

Prvo nista nije Roman napravio. On je dosao sa parama ali su igraci svetske klase dolazili zbog Murinja. Da ne ulazim dublje u temu ali ko iole prati i razumije se u fudbal zna da je Mo ove sezone dosao u jedan prosjecan klub sto se tice igrackog kadra osvojio jedno po meni visoko 6 mjesto ako se uzme u obzir da je ekipa bila prosjek a uz to osvoji LE. I mislim da komentarisanje Murinja kao nekog ko je los trener je u najmanju ruku smijesno. Covjek je institucija a to ces vidjeti ove sezone kada bude napravio ekipu kakvu zeli i kada bude prvi u Pl

avatar
A.Conte
Friday, 26.05.2017
07:01

Od celzija je ovo napravio Roman, ne Murinjo... Kakve to veze ima sto nismo imali sut u okvir gola, kad smo 24 boda bili ispred mancestera? O cemu ti pricas majke ti? Sta od ovog nije tacno sto sam napisao?

avatar
REY_DE_EUROPA
Thursday, 25.05.2017
10:05

Klasicni Murinjo, kad trenira tvoj tim obozavas ga, kad trenira bilo koga drugog - mrzis ga. Ali da zna neke stvari bolje od drugih, zna.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 25.05.2017
11:41

Ja ga mrzim i dalje iako je trenirao Real, a sad Junajted. Ja mu samo skidam kapu kao najvecem zanatliji ikada u svetu fudbala... Jer psi laju, a Murinjo uprkos svemu osvaja trofeje.

avatar
REY_DE_EUROPA
Thursday, 25.05.2017
13:35

Eto upravo tako, ali nevjerovatno koliku moc on ima, da automatski tim koji preuzme, skoci za 10 mjesta na listi omrazenih timova... nevjerovatno. Sve se o njemu zna preko press konferencija, a u stvari dosta malo o njemu znamo kao covjeku, dapace, dosta fudbalera ga hvali kao covjeka, za razliku od gvardiole na primjer... Pogledaj, ako vec nisi, naravno, na youtubu Etoovo gostovanje u emisiji i sta je sve rekao o Gvardioli. Sportski pozdrav

avatar
A.Conte
Thursday, 25.05.2017
12:02

Ti si ga voleo verovatno samo kad je uzeo titulu, sve posle toga je bilo tragedija...

avatar
Don Silvio
Thursday, 25.05.2017
08:53

prestao sam da citma nakon dvije stvari. Prva da je nikad slabiji Junajted u istoriji (to je mozda i tacno, ali nikad skuplji nije bio tako da ovi hvalospevi o gospodinu posebnom su za mene uzaludi jel realno pojedinacno ima ekipu u engleskoj u top 3 a sad sto on ne ume da igra fudbal pa je na 6 mjestu to je druga stvar, uporedi samo sa kakvom je ekipom Fergi bio prvak...) Druga da ima bolju sezonu od Arsenala i Sitija a losiju ekipu ( sto se tice Sitija sve stoji al ekipa nije losija od Arsenalove naprotiv daleko je bolja i daleko skuplja dva najbolja Arsenalova igraca su kostala 80M a Pogba 120... Sad ce reci ne igra novac ili nesto drugo e upravo novac i igra danas jerda neigra novac mozda bi i Zvezda bila ponovo prvak evrope...) Svaka cast Zozeu al za mene on je sa ovom ekipom morao biti medju 4 u Engleskoj jel realno ima ekipu moedju tri siturno al covek igra anti fudbal i ne ume najbolje da slozi kockice i izvuce najbolje...

avatar
MANUTD
Thursday, 25.05.2017
17:28

Koliko je zaradio na taj ulozen novac? Novac ne igra fudbal na terenu. Novac je tu zbog drugih stvari.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 25.05.2017
08:38

Konacno jedan dobar clanak, zadnja dva su bila katastrofa. Da li ih je pisao netalentovani brat blizanac ili je kvantitet smanjio kvalitet, ne znam, ali drago mi je da se Boris vratio. :)

avatar
koma73
Thursday, 25.05.2017
08:22

Ja bih bio uzdržan oko hvalospeva na račun Murinja i njegove taktike za finale.nDa on zna drugačije, pa je sada primenio ovo, pa OK. Stvar je u tome što je on ovako igrao sa Portom, sa Interom, sa Realom nije pa nije ni uzeo ništa u Evropi, evo sada i sa Mančesterom. Ono sinoć je bila u bobu iskopirana taktika koju je odigrao sa Interom protiv Barselone. Sa tom malom razlikom što je tada Inter bio dva koplja slabiji od Barselone pa se nije moglo nadigravati bez da pogineš, a sinoć je on imao bar dva koplja jači tim. Trofej je tu, super, svaka čast, ali hvaliti onu destrukciju fudbala.. i to protiv slabijeg...nije po mom ukusu.nnKao što ne očekujem i posle pojačanja da se nekada zaigra i sa dva napadača, da se nekada zaigra bez zadnja dva vezna... i tako to, a samim tim se ni mrvu ne slažem da je urađen neki epohalni zaokret u igri posle Van Gala, u celoj sezoni smo odigrali jedan dobar meč - protiv Čelzija, sve ostalo je bilo mučenje, mrcvarenje, tupljenje igre kada povedemo, dali smo kriminalno mali broj golova, odbana se previše puta držala na De Hei, igrač sezone nam je bek Valensija, u napadu 90% lopti mora na Pogbu pa on onda siluje i bunari na Ibru.... Mora to MNOOOOOOGO bolje da bi uopšte bilo bolje nego pod Van Galom, a gde li epohalno bolje. I nije Mančester postao Mančester zbog trofeja, već zbog napadačke igre lepe za gledanje, nije Arsenal sigurno zbog trofeja postao globalno popularan, ali jeste zbog one generacije koja je igrala najlepši fudbal ikada... trofeji su POSLEDICA, a ne CILJ, kao što je slučaj sa Murinjom... zato ga nešto i ne mirišem.nnOK, sada ima LŠ, ima mamac da dovede igrače u klub, ima pare... Hajde da vidimo prvo koga će dovesti, drugo kakvu će taktiku igrati sledeće sezone, treće koliko će to biti gledljivo i četvrto - učinkovito. SVE ispod top 3 u PL i 4/16 u LŠ je mizerija za klub rejtinga Mančestera.

avatar
Kolos
Thursday, 25.05.2017
12:12

Brate, svaka čast na komentaru. Nemam ništa za dodati.

avatar
No 1
Thursday, 25.05.2017
20:42

Zasto neces ili ne zelis da vidis ocigledan napredak u igri Junajteda?Nemoj ni slucajno da pominje Van Galla kao mjerilo Murinju.Zasto kad pominje desnog beka ne pomenes da je fakticki igrao bez lijevog beka ovu sezonu?Zasto je pomenes da je morao prinudno da stavi Blinda na lijevog stopera?Zasto ne spomenes neke utakmice kad je Junajted djelovao kao ekipa kojoj je nemoguce dati gol?Pominjes De Geu a ne pominjes protivnicke golmane koji si ne rijetko bili igraci utakmica na mecevima protiv Junajteda.

avatar
Misosesic
Thursday, 25.05.2017
07:20

Sve ovo ne mjenja cinjenicu da se u LS uslo preko lige evrope.Sto znaci da sledece sezone treba da se udje preko EPL-a pored Totenhema,Celzija,ManCity-a,Liverpula pa cak i Evertona i Arsenala.To sa ovom bunker strategijom tesko da ce se izvesti.Bez obzira koga Murinjo dovede Grizmana,Bernrd Silvu itd to je njegova strategija to je njegov stil.Covek je u zadnjoj sezoni u Celziju ugusio Hazara sa svojim inistiranjem na defanzivi.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 25.05.2017
04:25

Dobra stvar za Junajted sta se tice transfera, bice ludnica is sigurno bar jedno bimbasticno pojacanje. Sta se tice LS sigurno da nece biti konkurentni dok u EPL ce biti u prvih 4.

avatar
MANUTD
Thursday, 25.05.2017
17:20

Odakle ti to da nece biti konkurentni u LS? Jedan Monako je ove sezone bio konkurentan, a da Junajted sa najtrofenijim trenerom danasnjice ne moze.

avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 26.05.2017
01:28

Nisu konkurentni vec nekoliko godina i smatram da ne mogu da dodju recimo u polufinale odmah sledece sezone. MOnako ima sjajan tim ali su ipak iznenadjenje. NAdam se da ce Junajted napraviti rezove i dovesti nekoliko pojacanja jer bi liga bila mnogo jaca. Moja zelja bi bio Grizman, Verati, Daglas Kosta i jak stoper, neko iz domace lige. Zvuci puno ali poznavajuci potrosacke sposobnosti Junajteda nije to nista

avatar
iq poket
Thursday, 25.05.2017
03:09

Nije prosječan tim, Junajted ima dobre igrače koji djeluju zalutalo posle smjene generacija. Murinjo je inače tata za ovakve stvari kada se fokusira na jedan trofej koji njega najvise interesuje. Da je ostao do kraja prošle sezone u Čelsiju, taj tim bi prošao PSG.

avatar
Blek stena
Thursday, 25.05.2017
00:57

Sve je tačno napisano.Takođe on je pomeni uradio ok posao.Jer ja neznam ni koje mogao da očekuje napad na ligu ove godine.Jer ima dosta prosečnih.Ali ako se dovedu pametna pojačanja može se sledeće napasti liga a i da budu ravnopravni u LŠ.Dobar neki špic štoper i jedan na sredini.

avatar
ADP_10
Wednesday, 24.05.2017
23:59

Tekst je pogodio u sustinu. Junajted je veceras napravio mozda i kljucni korak ka izlasku iz 'postfergijevog' tranzicionig perioda i doveli su pravog coveka za to, Murinja, koji pravi radikalne poteze, sece i zrtvuje sve sto mu nije kljucno za uspeh ili ono sto proceni da u datom trenutku ne moze dohvatiti. Murinjo svakako nije trener koji forsira atraktivan fudbal, on je trener koji vaga, pravi kompromise, igru podredjuje rezultatu i sposoban je da iz najcrnjih situacija iscupa nesto pozitivno. Ove sezone je uvideo da mu je LE najveca sansa da spase sezonu i kako se sezona blizila kraju to je gurao u prvi plan, dok je sve drugo gurnuo u stranu. I kao sto je autor teksta indirektno naveo, trofej LE ne predstavlja nista specijalno ni Junajtedu ni Murinju (ma sta on izjavljivao), ali mnogo vaznije je sto bi ovo vrlo lako mogla da bude ta prelomna tacka sa koje se Junajted penje na vrh.

avatar
Adnan
Thursday, 25.05.2017
09:07

Sjajan komentar,apsolutno se slazem,sinošnja utakmica koju je Junajted dobio je najvaznija utakmica u postfergijevoj eri.

avatar
No ®ules
Wednesday, 24.05.2017
23:51

Strasan tekst. Pravo u centar. Svaki detalj opisan, Mou je nesumnjivo rodjen za posao koji obavlja i siguran sam ima jos puno toga da pokaze.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 24.05.2017
23:41

A šta ćemo sa katastrofalnom igrom od kada je došao, čak i kad je bio kompletan Junajted??

avatar
MANUTD
Thursday, 25.05.2017
00:16

Prebroj ti bolje trofeje ove sezone. A igra je bila napadacka sve do momenta dok nije doslo do zamora i povreda ako izuzmemo par utakmica.

avatar
A.Conte
Thursday, 25.05.2017
11:28

On bi ta tri menjao za PL ;)

avatar
Жан Пол Белмондо
Wednesday, 24.05.2017
23:34

Одличан текст .Поздрав редакцијо ,аутору текста .

avatar
ViniciusJR
Wednesday, 24.05.2017
23:29

Tim jeste prosjek...ali ako das za jednog igraca 120mil, koji pritom vrijedi 50-60mil, i oslonis cijelu sezonu na igraca koji ima 34-5god, onda je jasno, da je gresku napravio taj koji je odgovoran za te poteze, pa sad Murinjo ili vlasnik...neko je zestoko kiksao prošli prelazni rok. A napisali ste kao da je dosao na smetlište i pokidao...ulozili su grdne pare proslog ljeta.

avatar
riquelme
Thursday, 25.05.2017
00:17

Daj covece, mozda ne vredi 120 ali vredi vise od 50. Pa najbolje da Maksimovica kupi Napoli za 27 a Pogbu Juve proda u najbogatiju ligu za 50! Pa grdne su kada je morao da plati 120 miliona za Pogbu. Kupio je defanzivca za 40 i koga jos??? Covek je DOKTOR. Mene smara defanzivna igra ali je covek DOOOKTOOOR! Od sezone koja je vec vidjena da je pukla uzeo je 2 trofeja i ne znam za njihov superkup. A tek ce da potrosi para na pojacanja kada im je ovom pobedom doneo niko ne zna koliko.

avatar
A.Shevchenko 7
Wednesday, 24.05.2017
23:28

DR. MR ove igre, ko god lupeta suprotno pokazuje ozbiljno fudbalsko neznanje. Pobegao je ostalim trenerskim pratiocima sa ovim trofejima i sada je ubedljivo najtrofejniji na svetu sa 24 komada (od aktivnih naravno).

avatar
beckerekunited
Wednesday, 24.05.2017
23:25

Tekst boli glava!!GGMU!

avatar
-Inter Forever-
Wednesday, 24.05.2017
23:21

Momak,bravo za tekst💪izuzetan✔✌ navijaci uzivajte, a sledece sezone prvenstvo,Murinjova sezona je uvek druga.Pozz

avatar
Don Carlo
Wednesday, 24.05.2017
23:20

Realno, svaka cast na osvojenom trofeju, po meni znacajnije je sto je izborio LŠ sledece sezone. Naravno, to ce mu dati prostora da kupuje vrhunske igrace, jer da se ne lazemo, malo ko od extra igraca hoce da igra ligu evrope. Omalovazavali ili ne LE, kako autor teksta kaze, pacijent je prezivio, ja bih samo jos dodao da je van zivotne opasnosti.

avatar
ADIS-M-UNTD
Wednesday, 24.05.2017
23:18

Dobro objasnjeno ovaj junajted nista ne moze u LS ni grupu proci to je svima jasno i Mou ali on zna da sa top pojacanjima sve se mjenja. I tacno je da ovaj junajted vise necemo gledati jer vise od pola tima je zavrsilo je sa igranjem u junajtedu. Sad se lijepo naslonimo i pustimo majstora tranfera da dovede 4-5 top igraca koji ce uz ove koje je on dove ciniti prvi tim. Sve je ostvareno i pregovori mogu poceti.

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 25.05.2017
00:47

Ali zar nije on vec proslo leto doveo 4 vrhunska igraca? MVP-ja bundeslige, MVP-ja francuske lige, najskupljeg igraca u istoriji i jednog vrhunskog stopera.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 26.05.2017
05:53

Jeste ali 4 igraca ne cine tim vec 11 je prva postava. Eto dva ta pojacanja zabise golove u finalu pogba i miki. Za zlatana i ne treba pisati dok je Bai bio odlican samo jos mlad i neiskusan napravi glupost,sredi ce to mou. Tako da je on pogodio sa ta 4 igraca problem su ostali.

avatar
Carina_11303
Wednesday, 24.05.2017
23:16

Lepo kaze Zabaleta - postavis bunker protiv u23 ekipe. Gol iz odbitka i posle kornera i ti si trenerski mag.

avatar
MANUTD
Wednesday, 24.05.2017
23:32

Zabaleta kaze? To neki dokazani fudbalski ekspert? :D Osvojis 3 trofeja u svojoj prvoj sezoni, to jeste trenerski mag. Mozes li mi navesti jos neke trenere koji su ove sezone osvojili 3 trofeja pored Murinja?

avatar
REY_DE_EUROPA
Thursday, 25.05.2017
10:00
avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 24.05.2017
23:35

Cele sezone se mase ziceri i Pogba pogadja precke i stative,moralo je da se vrati jednom.

avatar
Luka Toni
Wednesday, 24.05.2017
23:15

Bravo za tekst :D

avatar
lonchy2909
Wednesday, 24.05.2017
23:13

E ovo je najjaca stvar kada neko pise o kvalitetu igraca Mancestera. Znamo svi da to nije kao nekada, i da su neki zalutali i da im nije ni mjesto u ovome klubu. Ali koliko god to bila istina, ima ovde odlicnih fudbalera, a pre svih ponajvise radnika. Ne bi se slozio da bi bili vreca za udaranje bilo kojoj ozbiljnoj ekipi. Nismo mi Arsenal, i ovi momci mnogo vise vole Junajted nego vecina igraca Arsenala svoj klub. Plus tu je Murinjo. Mozes nas pobediti, ali ne mozes nas poniziti. Ove sezone smo doziveli jednu blamazu od 4:0 na Bridju. Nakon toga je dosla ona serija od 25 u takmica bez poraza u Ligi, i serija bi se mozda i produzila da se Murinjo nije okrenuo Ligi Europe. Cestitke ekipi na trofeju i dobroj sezoni.

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 25.05.2017
08:41

Otprilike je tako, a MU trenutno i ima ekipu za 6. mjesto, ni manje, a ni puno vise. LE nije lako osvojiti, svaka cast Murinju, nadam se da se MU vraca.

avatar
Scholes
Wednesday, 24.05.2017
23:09

Pa bravo care na tekstu, svaka ti cast!!!!

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 24.05.2017
23:09

Ima Junajted puno prosecnih igraca trenutno. Smoling,Blind,Felaini,Lingard,Darmian,Jang,Kerik omatoreo,Runi nacisto ispao iz forme... Nadam se da ce Murinjo odraditi dobar prelazni rok,da ce prodati one koji nazalost nisu dovoljno dobri i da ce pogoditi sa pojacanjima. Ako Junajted sad kupi prave igrace i oslobodi se nepotrebnih,narednih par godina bi mogli da imaju jak tim i da budu mirni u prelaznim rokovima u tom periodu.

avatar
Goran.984
Wednesday, 24.05.2017
23:08

Dosta dobar text...ako ne kupe 3-4 jako dobra igraca,nema ih nigdje... Imaju pare,al sta ce uzeti to ce leto doneti...

avatar
Wednesday, 24.05.2017
23:05

Junajted je uzeo LE,tako sto je igrao protiv nizerazrednih ekipa to je surova realnost Junajtedovog uspeha u ovom takmicenje...

avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 24.05.2017
23:45

Alo kinže, dje ti Traore?... Sto lepo ne priznas ostaloj deci da si se surovo smorio veceras?...

avatar
MANUTD
Wednesday, 24.05.2017
23:52

Surova realnost je da je Murinjo osvojio 3 trofeja u svojoj prvoj sezoni, a posto se toliko vadis na tu njegovu ruznu proslost, onda hajde da se dovatimo i lepe pa da vidimo koliko ce trofeja brojati u drugoj sezoni? :D

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 24.05.2017
23:04

Hvala Celsijevim RATSima, bez vas ovo nebi bilo moguce, tako da plavci vi ste najzasluzniji za ovu titulu, radujte se hahahaha GGMU

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 25.05.2017
00:50

Pa realno win win situacija. Da nismo oterali Murinja ne bismo doveli najboljeg trenera na svetu i osvojili 2 najvaznija trofeja u prvoj sezoni a mozda bismo ispali iz lige sa Murinjom. A i vi ste dobili trenera da vas izvuce iz blata. Svi srecni. Nema na cemu :)

avatar
Damian Lillard
Wednesday, 24.05.2017
23:02
avatar
Jack Rackham
Wednesday, 24.05.2017
23:01

Mogli su i ovi sa stakama da igraju, opet bi dobili

avatar
Wednesday, 24.05.2017
23:01

Kako neko moze d akaze da UTD ima slab tim u igracima? Jade redom, Mihtarijan je igrao u BVB-u vrlo dobro, videlo se da je daleko iznad proseka, Pogba je talentovani mladi igrac, koji je igrao finale Ls, koji je osvajao trofeje u Italiji. Bio jedan od glavnih igraca Juventusa koji je vidite svi gde. Bajli ej sasvim solidan stoper bio u Viljarealu pravio je probleme i Grizmanu, Mesiju, Ronaldu. Mata mozda nije vise na nivou iz 2012, ali idalje ume sa loptom. Ibra je vrhunski igrac, doduse povredio se. De Gea sasvim solidan golman. Sta to ima Arsenal Sanceza i Ozila, sa Kasorlom koji je godinu dana u autu? Odbrana im je na istom kriminalnom nivou. Siti iam slab vezni red, ne mislim na krila vec sredinu Fernandinjo, Ture, Fernando slabo je to za 2017. Onos to ej tacno je da je Murinjo igrao an dva fronta, LE je uzela danak za ligu, i bolji plasman. On niej odveo UTD u Le, dosao je da ga vadi odatle. I da ono drugo bitno, ako hoces trofej onda gras da ga osvois niej bitno da li je to lepo ili ne, kad sve dajes an to, onda sigurno neces racunai an leprsavu igru, cak iako imas jaci tim.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 24.05.2017
23:42

Ima Junajted dobrih ali i dosta prosecnih igraca. Smoling,Blind,Darmian,Felaini,Jang,Lingard...neki nedostatak kvaliteta pokusavaju da nadomeste borbenoscu...Ima i onih koji su usli u ozboljne godine ili su ispali iz forme... Ako Junajted hoce da se bori za trofej u PL i za dobar plasman u LS naredne sezone,onda moraju da dovedu par jako dobrih igraca. I mislim da nisi smeo da napises da je De Hea sasvim solidan golman,on je uz Nojera najbolji :)

avatar
Thursday, 25.05.2017
18:10

Pa kad neko napise da UTD ima prosek ekipu onda ne znam kako da napisem. Malo ironicno, malo izmedju redova. Svi timovi imaju proseke, pa gledaj Barsu, Juve, Madridske klubove, ne moj reci da su Vaskez, Danilo, Dinj, Lemina, Stuario, Gomes, Tores pa i Riberi, Roben, u Bajern vise nisu u formi. svaki tim ima i slabije igrace, a ja pricam o bukvalno najjacima u Evropi trenutno, ne mozes ocekivati do tim koji se bori za promociju da ima top igrace na svakoj poziciji. Liverpool Totenhem, Arsenal uopste nemaju toliko jace timove od UTD-a, ustvari mislim da su igracki i slabiji, ali su bolje komponovani, izbalansiranji trenutno, uigraniji da tako kazem.

avatar
Chella_ynwa
Wednesday, 24.05.2017
23:00

I sam se smorio od svoje taktike. :D

avatar
A.Conte
Thursday, 25.05.2017
11:32

Bas to, covek ubija u pojam. Tako je igrao i sa Celzijem i sa Realom, pa su ga Simeone, Blan i Klop razbucali.

avatar
Petar Pan
Thursday, 25.05.2017
20:23

Sta fali toj taktici , slicna taktika kao ona protiv Celsija na Old Trafordu kad niste sutnuli na gol , tacnije niste ni videli gol . Ajaks sinoc nije video gol Uniteda a kamoli nesto drugo .

avatar
Barca4ever
Wednesday, 24.05.2017
22:53

Hirurški precizno od strane Murinja.

avatar
Z
Wednesday, 24.05.2017
22:52

Nije prelepo i leprsavo ali efikasno