Zvezda dovodi fudbalera Radničkog!?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 29.06.2014.
14:25
Izvor: Sportske.net, Ritamgrada.rs

Dosadašnji fudbaler Radničkog iz Kragujevca, Ivan Petrović, mogao bi da postane novi fudbaler Crvene Zvezde nakon isteka ugovora sa kragujevačkim timom.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Mladi reprezentativac Srbije i dosadašnji član Radničkog iz Kragujevca, Ivan Petrović, najverovatnije neće nastaviti da gradi svoju fudbalsku karijeru u Kragujevcu, a za njegove usluge zainteresovana je Crvena Zvezda.

Ovaj momak nije bio u planovima kod Radmila Ivančevića i Ljubomira Ristanovića ove sezone, ali je zato povratkom Dragoljuba Bekvalca ponovo zaigrao i doprineo ekipi da opstane u ligi.

Bio je jedan od boljih u timu pred sam kraj sezone kada se odlučivalo o opstanku u ligi, a možda je i presudan bio onaj njegov gol protiv Javora iz Ivanjice kada je smanjio na 1:2 i doneo svom timu nadu da može bar do boda u tom meču. Meč je završen sa 3:3, a njegov gol je svakako najlepši u sezoni.

Razlog zašto nije bio u timu kod pomenute dvojice stručnjaka jeste odbijanje da potpiše novi ugovor sa kragujevačkim timom.

Radnički neće dobiti obeštećenje za 20-ogodišnjeg veznog igrača pošto mu je ugovor istekao, a njegova vrednost se procenjuje na 400 hiljada evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke