Zvanično - Vezista napustio Barsu!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 24.08.2017.
16:14
Izvor: Sportske.net

Dobar ili loš potez uprave Barselone?

EPA/ALEJANDRO GARCIA
EPA/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Barselona i Las Palmas postigli su dogovor, Serhi Samper će narednih godinu dana provesti na pozajmici u klubu sa Kanarskih ostrva.

Samper je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Granadi, a ni ovog leta nije uspeo da se izbori za ozbiljniju minutažu pa je klub odlučio da ga pošalje na novo kaljenje.

Samper je dete kluba, u La Masiju je stigao sa šest godina, ali nikada nije dobio pravu priliku da se dokaže, iako ga mnogi odavno smatraju za naslednika Serhija Busketsa.

Samper je rođen 1995. i predstojeća sezona mu je verovatno poslednja u kojoj će imati šansu da se izbori za veću minutažu na Kamp nou naredne godine.

Pre njega, Barsu su napustili Nejmar, Matje, Teljo i Matip, a očekuje se još da odu i Verlamen, Andre Gomeš, Arda Turan, Daglas Pereira...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an is back!!
Friday, 25.08.2017
01:53

auuu sad barsa nece moci da se bori za trofeje kad je ovaj otisao , nejmara su i mogli nekako da pregrme ali ovog nece moci ,prosto nema zamjene za njega.

avatar
Lecter
Thursday, 24.08.2017
17:31

Nije ovaj Samper sad neki vanzemaljac ali solidan igrac koji je trebao dobiti sansu i ko zna. Nekad je i Roberto bio u slicnoj situaciji i ostao je u klubu a sada je jedan od najboljih ili najbolji veznjak u Barsi. Bolje da igra Samper nego Rakitic,Gomes i Paulinjo koji jos nije debitaovao ali vec smo ga proglasili za promasaj.

avatar
dock
Friday, 25.08.2017
01:59

Kad cujem da navijac barse hoce da Rakitic ode, odmah mi jasno koliko se razume u fudbal. Koja vam je logika? Sta to lose Rakitic radi? Ko je bolji fudbaler za Barsu na toj poziciji? Daj nek mi neko objasni... Koji to fudbaler moze da zameni Rakitica u Barsi? Kazem u Barsi, ne tamo nekom levackom klubu sto ima vremena da ceka da se oformi tim da udju u LE. Nego mislim na instant win.

avatar
Lecter
Friday, 25.08.2017
12:48

Oni defanzivni zadaci i pomaganje odbrani koji su ga krasili ne postoje,gubi svaki duel a da ne govorim o doprinosu u napadu.

avatar
BarsaSaMarsa10
Thursday, 24.08.2017
16:54

Ja se ponadao Gomes.