Zvanično - Štoper Bajerna i napadač Nirnberga u bojama Šalkea

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.01.2017.
16:09
Izvor: Sportske.net

Kako smo prethodnih dana i najavljivali, ekipa iz Gelzenkirhena dobila je pojačanje u zadnjoj liniji, sa njim je stiglo i pojačanje u špicu.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Nova akvizicija fudbalskog kluba Šalke je, kao što smo i najavljivali, defanzivac minhenskog Bajerna Holger Badštuber.

Ovaj nemački fudbaler je imao velikih problema sa povredama u prethodnih par godina, što ga je omelo da zadrži mesto u prvoj postavi minhenskog Bajerna.

Zajedno sa Tomasom Milerom, Badštuber je priliku da se dokaže u dresu "Bavaraca" dobio kada je na klupi aktuelnog šampiona nemačke sedeo Luj van Gal, u startu se videlo da je reč o strašno inteligentnom i polivalentnom defanzivcu.

Ubrzo je usledio i poziv Joakima Leva i to uoči Svetskog prvenstva 2010. godine, a defanzivac Bajerna se na kraju izborio i za konačan spisak "Pancera" za smotru najboljih selekcija sveta.

Ipak, konstantne povrede u narednom periodu su ga omele da se ustali kako u Bajernu tako i u reprezentaciji Nemačke, a bilo je priče da bi ove zime mogao da se preseli u Premijer ligu, kako je strateg Mančester sitija Pep Gvardiola želeo da ponovo sarađuje sa njim.

Ipak je ostao u domovini, a do kraja sezone će braniti boje ekipe iz Gelzenkirhena, kao pozajmljen igrač "Bavaraca".

Danas je klub sa "Ventils arene" pojačao i austrijski napadač iz redova Nirnberga Gvido Burgštaler, koji je u Gelzenkirhen stigao za oko 1,5 miliona evra.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Darko97
Thursday, 12.01.2017
22:39

Kako ga je samo Krasic unistio 2010

avatar
Eglos Zero
Thursday, 12.01.2017
17:26

Dobro je nije u City da zavrsi karijeru.

avatar
Ronaldo da Lima
Thursday, 12.01.2017
17:09

Da ne preteram, ali mislim da bi bio medju top 5 stopera danasnjice da nije imao tako veliki broj povreda. Kad god je bio na terenu, vidi se kakav je to igrac, steta sto ga povrede upropastile