Zvanično - Sparsi imaju novog štopera

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.08.2017.
18:59
Izvor: Sportske.net

Totenhem je ozvaničio i treće pojačanje u ovom prelaznom roku.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Nakon golmana Paula Gazinge i centralnog defanzivca Dejvinsona Sančeza, u redove Totehnhem Sparsa stigao je još jedan štoper.

U pitanju je talentovani 19-godišnji Argentinac Huan Fojt.

Fojt je minule sezone prvi put zaigrao za prvi tim Estudijantesa odigrao je sedam utakmica, ali su mnogi evropski klubovi u njemu prepoznali veliki talenat.

"Pevci" su na kraju bili najuporniji, platili su ga oko 8,5 miliona evra, a mladi Argentinac je parafirao petogodišnji ugovor sa klubom iz severnog Londona.

Sparsi će do kraja prelaznog roka angažovati i četvrto pojačanje, u pitanju je defanzivac Pari sen Žermena, a više o tome OVDE.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VB93
Wednesday, 30.08.2017
20:30

Totenhem je zadržao gotovo ceo tim iz prethodnih uspešnih sezona, popunio odbranu na kojem polju je sad širina igračkog kvalitetnog kadra rešena za borbu na svim frontovima, mislim da im i dalje fali koji igrač više u vezi i napadu kako bi mogli u jakom ritmu da izdrže do kraja sezone igrajući na svim frontovima!

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 30.08.2017
19:05

Prosle sezone su imali najbolju odbranu lige sa najmanje primljenih golova. Sad doveli Sanceza i ovog Fojta plus Orije ok kao zamena za Vokera. A napred nisu nista unapredili.

avatar
MSSZRMK
Thursday, 31.08.2017
01:33

U napadu su sasvim dobri.

avatar
Manager
Wednesday, 30.08.2017
19:04

Bravo za Sparse! Sančez i Fojt će biti veoma, veoma dobri štoperi u budućnosti, mada su to već i sad, a Totenhem će samim tim imati još dugo dobru odbranu.