Zvanično - Sanderlend doveo bivšeg fudbaler Liverpula

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 25.08.2016.
13:44
Izvor: Sportske.net

Izgleda da Donald Lav još nije spreman za Premijer ligu, te je Mojes našao novog desnog beka.

twitter.com/SunderlandAFC
twitter.com/SunderlandAFC

Povezane vesti

Mesto desnog beka je ostalo upražnjeno na "Stadionu svetlosti" nakon što se Deandre Jedlin po isteku pozajmice vratio u Sparse.

Doveo je Mojes mladog Donalda Lava iz Mančester Junajteda, ali izgleda da Englez još uvek nije spreman za izazove u engleskoj eliti.

Zato je sad stigao momak koji ima iskustvo igranja u PL, a u pitanju je fudbaler Atletiko Madrida Havijer Mankiljo.

Mladi Španac je već bio na "Ostrvu" kada je kao pozajmljen fudbaler "Jorgandžija" igrao u redovima Liverpula, a minulu sezonu je proveo na pozajmici u Olimpik Marseju, te dolazi sa iskustvom igranja u francuskoj Ligi 1.

Kao što je bio slučaj i sa Liverpulom i Olimpikom, Mankiljo će i u redovima Sanderlenda igrati na pozajmici od godinu dana.

On je šesto pojačanje "Crnih mačaka" ovog leta, kako su do sada stigli Đilobođi (Čelsi), Adnan Januzaj, Donald Lav, Pedi Mekner (Mančester Junajted) i Stiven Pijenar (Everton).

Sanderlend je u prva dva kola doživeo poraze od Mančester Sitija i Midlsbroa, te je po svemu sudeći pred njima još jedna sezona u kojoj će se boriti za opstanak u eliti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 25.08.2016
13:47

Možda i najmrznija ekipa u PL.. Svake godine oni užasno igraju, u zoni su ispadanja i onda se nekako izvuku.. Na tome im svaka čast, ali nadam se da ispadaju ako ne poprave malo igru pod Mojsijem..

avatar
King Didier Drogba
Thursday, 25.08.2016
14:25

Najgotivnija ekipa.

avatar
Maxa89
Thursday, 25.08.2016
14:49

Kao Wigan pre par sezona.