Zvanično - Njukasl pazario u Čelsiju, sve manje mesta za Mitrovića!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 24.05.2017.
19:30
Izvor: Sportske.net

Već danima je najavljivano, a sada je čitava priča dobila i zvaničan epilog.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Njukas je završio prvi posao pred narednu sezonu, kako su od Čelsija otkupili ugovor reprezentativca Gane Kristijana Atsua.

Atsu je i minulu sezonu proveo na "Sent Džejms Parku" bio je bitan šraf u četi Rafe Beniteza koja je osvojila Čempionšip i obezbedila direktan plasman u Premijer ligu.

Ovaj 25-godišnji ofaznivac je odigrao 34 meča za "Svrake" u sezoni za nama, postigao je pet golova i upisao tri asistencije.

Sada je po dogovoru sa "Plavcima", Njukasl na račun kluba iz Londona uplatio 6,5 miliona funti, te će se Atsu i zvanično preseliti u redove Njukasla.

On je pristao na ugovor po kom će igrač "Svraka" biti u naredne četiri godine.


Kako stvari stoje, sve je manje mesta za srpskogreprezentativca Aleksandra Mitrovića u ofanzivi Njukasla, spekulišese da bi na "Sent Džejms Park" mogao da stigne i napadač Barnlija,a angažovanje fudbalera "Kleretsa" bio bi dokaz da Benitez nećenaredne sezone računati da robusnije špiceve potput našegrepezentativca i iskusnog Derila Marfija.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan K.
Thursday, 25.05.2017
09:57

Mitrovic moze da igra u bilo kom klubu premier lige osim ovih privh 7-8 najboljih. I bolje da ode nego da sedi na klupi kod onog luzera Rafe Beniteza..

avatar
Navijač Partizana
Wednesday, 24.05.2017
21:53

Mozda da ide u skotsku ligu (Seltik), mislim da bi se preporodio...

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 24.05.2017
19:57

Mitrovicu je bolje da ode u neki klub tipa, Ispwich, Brentford, Preston, mozda cak i Lids koji je poznat po gruboj i cvrstoj igri. U Njukastlu nije imao priliku ni kada im se najbolji napadac povredio, a nece je imati ni sada sigurno, tako da bolje da ode negde gde ce da igra.

avatar
Wednesday, 24.05.2017
23:05

gresism druze neka ode npr u Seltik tamo ce igrati LS i moze da napreduje lepo u karijeri ok slabija liga ali redovno LS itd.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 25.05.2017
14:06

Nemojte da se lazemo... Mitrovic jos nije dostigao nivo LS, zato mu je bolje da ode negde gde ce da igra u Cempionsipu, a posle ako se dokaze neki jaci klub naravno.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 24.05.2017
19:47

Atsu je krilni igrac i ne predstavlja konkurenciju Mitrovicu.