Zvanično - Jokan ponovo sarađuje sa Čelsijem

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.07.2017.
17:18
Izvor: Sportske.net

Kako je danas obelodanjeno, defanzivac "Plavaca" se još jednom seli u komšiluk.

EPA/FERNANDO VELUDO
EPA/FERNANDO VELUDO

Povezane vesti

Kurt Zuma je parafirao novi višegodišnji ugovor sa Čelsijem ovog leta, pre nego što se preselio na jednogodišnju pozajmicu u redove Stouk Sitija.

Isto će uraditi i češki reprezentativac Tomaš Kalas, koji je parafirao novi četvorogodišnji ugovor sa ekipom sa "Stamford Bridža", ali će narednu sezonu provesti na pozajmici u ekipi Fulama.

Kalas je i minule sezone sarađivao sa Slavišom Jokanovićem u redovima Fulama, upisao je 38 nastupa u Čempionšipu, kao i po gol i asistenciju.

Bio je jedan od najstandardnijih u postavi ekipe sa "Krejven Kotidža", a nema sumnje da će tako biti i sledeće sezone.

Činjenica da su "Plavci" potpisali novi ugovor sa njim znači da će u budućnosti najverovatnije računati na njega, ali je jasno da u trenutnoj postavi "Plavaca" nema šta da traži.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jovan Petrovic_fb
Friday, 28.07.2017
07:59

Jokan je predobar trener da bi se vucarao po Cempionshipu, nikako da ga angazuje ni jedan premierligas, i to samo sto nije neko veliko ime, uz to nije Englez, to mu je jos dodatan minus. Bolje da se prebaci na Spaniju, da trenira neke drugoligase, a onda preuzme neki solidan tim u Primeri tipa Deportivo, koliko je Primera sranje, i kako slabiji timovi mogu lako da iznenade, mogao bi i 4 mesto da izvuce, a onda ko zna, mozda jednog dana i Celzi preuzme, kako cesto menjaju trenere, sve je moguce. Di Mateo je slucajno postao trener, kao bivsi fudbaler kluba, pa je osvojio najvredniji pehar, koji mnogo veca imena nisu uspela.

avatar
devoto
Thursday, 27.07.2017
21:59

Tomás Kalas je odličan štoper, ali je krajnje vreme da zaigra, ili da bar uđe u konkurenciju za prvih jedanaest. Sećam se utakmice protiv Liverpula (proklizavanje Džerarda na Enfildu, 0-2 ) Odigrao je prfektnu tekmu. Kao ruki, u tandemu sa Ivanovićem pozadi i sa Kolom i Azpijem na bekovima tada, dečko jednu jedinu grešku nije napravio. U svoj toj ludnici, neviđenoj atmosferi na stadionu u gradu, uopšte, koju Liverpul nije osetio od šampionskih dana Tomaš je odigrao 'kao veliki', kao da ima bezbroj mečeva te težine u nogama. Podsetio me je na Rikija Karvalja, (koji je imao godina koliko i Kalas danas), u vreme kada je osvojio Ligu Šampiona sa Portom. Nadam se, iskreno, da ovo potpisivanje ugovora, pa pozajmica znače da Čelsi ozbiljno računa na njega već od sledeće sezone kada, jednostavno mora da bude u među onima koji se bore za mesto u prvih jedanaest. Sve manje od toga biće gubljenje vremena kako za klub, tako i za njega samog.

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 27.07.2017
21:38

Predobar je Kalas sjecam se kad je zaustavio strasan napad Liverpula onda na EnfildunVolio bih da vec od sledece sezone dobije sansu u prvom timu

avatar
West London
Thursday, 27.07.2017
20:17

Kalas je više nego dobar igrač,ali potezi uprave mi nikako nisu logični,Kalas,Christensen,Zoumnsve njih polako treba uvoditi u prvih 11 i davati im priliku,uz Luiza ,Cahilla,Azpija i Rüdigera trebali bi napredovato,volio bi da obuču vi dres jednog dana,a ne da se uvijek šalje na posudbe # CFC KTBFFH

avatar
Los Vikingos
Thursday, 27.07.2017
17:42

Kalas je prejak stoper, ove sezone je bio i tek kako dobar. Voleo bih da Fulam otkupi njegov ugovor jer tesko da ce dobiti priliku u Celziju.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 27.07.2017
17:34

Kalas i Piazon u Fulamu. Ne bi me cudilo da i Kenedi ode na pozajmicu posle svega sto se desilo u Kini pogotovo ako dovedemo novog levog spoljnog. Stouk, Brajton, Hadersfild, Kristal Palas, Svonsi imaju po jednog bitnog igraca za njih sa pozajmice iz Celsija. Plus Ake Bornmaut i Caloba Votford prodati ali imaju buy back klauzulu. Nije iskljuceno da jos neki nas igrac ode na loan u PL. Mislim da nam to daje veliku psiholosku prednost u odnosu na te timove koju drugi timovi nemaju. Bas je skoro bio neki clanak u engleskim medijima kako Celsi ima prednost u odnosu konkurente zbog toga jer ne smeju da igraju protiv nas i cak dovode regularnost prvenstva u pitanje. Meni se svidja nas sistem :)

avatar
Salvatore
Thursday, 27.07.2017
19:47

Pa kad pokupite sve talentovane igrace i nikad ne zaigraju za Celsi nego se non stop po pozajmicama vuku. 50 igraca na pozajmicama....

avatar
Jovan Petrovic_fb
Friday, 28.07.2017
07:59

Za Celzi je i Lukaku bio samo talenat.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 28.07.2017
03:10

Da i svaki taj igrac svake godine za tu pozajmicu chelsea dobije po 1,2,3,4,5 mil sto znaci negde 38 igraca recimo od svakog po 2 mil negde 50,60 mil samo od pozajmljivanja