Zvanično - Jedan napadač stigao, drugi napušta Milan do kraja dana!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 29.06.2017.
12:29
Izvor: Sportske.net

Italijan se vratio u domovinu.

Beta/Andrew Matthews/PA via AP
Beta/Andrew Matthews/PA via AP

Povezane vesti

Kao što smo najavili juče, Fabio Borini je novi napadač Milana.

Italijanski fudbaler je ovog jutra obavio lekarske preglede i predstavljen je kao novo pojačanje ekipe Vinćenca Montele.

Milanov plan je da ga naredne sezone zadrži samo kao pozajmljenog igrača po ceni od milion, uz mogućnost otkupa ugovora za pet miliona evra narednog leta.

Dolazak Borinija ne menja Milanove dalje planove, Nikola Kalinić je i dalje meta, a u narednim danima očekuje se nastavak pregovora sa Fiorentinom.

To znači da će još jedan napadač najverovatnije napustiti San Siro, a u pitanju je Đanluka Lapadula, čiji je agent Alesandro Mođi danas stigao u Milan kako bi pregovarao o potencijalnom transferu u Đenovu.

U Milan su ovog leta već stigli Rikardo Rodrigez, Frenk Kesi i Andre Silva.
 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neymar-junior-10
Friday, 30.06.2017
04:26

Vecina ih je prenijela da je otkup za 5 mil obvezan

avatar
R E V O L T
Friday, 30.06.2017
17:34
avatar
Golzalo Higuain
Thursday, 29.06.2017
13:26

Fabio Borini, napadač kojem je engleska upropastila karijeru. Spor, trom momak.koji je igrao devetku u Engleskoj je bacen na krilo.na kojem niništa ne možee napraviti. Naravno on je kriv sto je pristajao na to sve ove godine

avatar
R E V O L T
Thursday, 29.06.2017
12:40

Konti- IN, Abate- OUT, Musakio i Kjer- IN, Paleta i Zapata- OUT, Rodrigez- IN, De Siljo i Vanhioni (mozda samo pozajmica)- OUT, Bilja- IN, Montolivo- OUT, Kesi- IN, Poli- OUT, Calhanoglu- IN, Bertolaci (i Sosa)- OUT, Silva- IN, Lapadula- OUT, Beloti (Kalinic)- IN, Baka- OUT. Honda je gospodin covek, otisao je sam od sebe:-D Istina, posle sto godina, ali nema mu zamene:-) Sad samo jos kad bi neko dosao na levo krilo umesto Nianga/Deulofeua/ Okamposa, kad bi neko dosao za golmana vec ovog leta umesto te duse prodane koju smo gajili i kad bismo doveli jos nekog (BAR jos jednog) na sredini terena, to bi bila prava prica i prevazislo bi cak i moja ocekivanja, odnosno, u najmanju ruku bi ih ispunilo pod uslovom da dodju zamene dostojne velicine. Naravno, i zamenu za Susa (neki slobodan igrac moze jer takve jos nismo) jer Borini svakako nije za iole ozbiljnu pricu gde god da ga trener zamisli u timu.

avatar
necko1986
Thursday, 29.06.2017
12:39

Nije im trebao Borini al ko zna mozda se probudi

avatar
R E V O L T
Thursday, 29.06.2017
12:31

I Mateo MusaKIO. Montelina zamisao je da ima po dvojicu na svakom delu trozupca u napadu, ali nadam se da se Borini nece dugo zadrzati kod nas:-D