ZVANIČNO - 'Jarčevi' uzeli još jednog Srbina!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.01.2016.
11:11
Izvor: Sportske.net

Bivši fudbaler čačanskog Borca i Crvene zvezde Filip Mladenović karijeru nastavlja u nemačkom Kelnu koji je prihvatio uslove BATE Borisova i isplatio obeštećenje za odličnog levog beka.

fc-koeln.de
fc-koeln.de

Povezane vesti

Srpski internacionalac Filip Mladenović (24) karijeru će nastaviti u Kelnu sa kojim je danas potpisao ugovor na tri i po godine.

Na zvaničnom sajtu bundesligaša navodi se da je ugovor potpisan do 30. juna 2019. godine, a iako detalji transfera i finansijskih odredbi ugovora nisu precizirani, veruje se da je Keln platio 1.5 miliona evra za levog beka Bate Borisova.

"Sa Filipom Mladenovićem smo kompletirali ekipu. Radi se o internacionalcu koji pokriva poziciju levog beka, koji se sjajno pokazao u tekućoj sezoni Lige šampiona. Zbog toga sam veoma zadovoljan što je izabrao nas" rekao je Jorg Šmadke, direktor Kelna.

Bivši fudbaler Crvene zvezde karijeru je počeo u čačanskom Borcu, da bi se 2012. godine preselio na "Marakanu". Pre dve godine zadužio je dres BATE Borisova sa kojim je jesenas eliminisao Partizan i dobio priliku da zaigra u Ligi šampiona.

"Bundesliga je veliki izazov za mene i veoma sam srećan što sam se priključio Kelnu. O novom klubu sam čuo samo lepe stvari i jedva čekam da upoznam ekipu, grad i klub" rekao je Mladenović.

Novopečenom članu Kelna neće biti toliko teško da se uklopi u novu sredinu pošto će mu društvo praviti bivši fudbaler Partizana Miloš Jojić koji takođe brani boje "Jarčeva".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 05.01.2016
16:55

Bas je lep na ovoj slici :D

avatar
Tuesday, 05.01.2016
15:45

Solidno pojacanje za Keln. Mozda izbore mesto koje vodi u LE, ali tesko, jer su iza Volfzburga, Menhegladbaha, Leverkuzena, Salkea i Herte koji se bore za poziciju koje vodi u LS.

avatar
Robert Lewandowski 9
Tuesday, 05.01.2016
12:52

E sta uradi zvezda sa ovim