Zvanično - Debuši postao 'Tobdžija'!

Autor: Vladimir Nestorović
četvrtak 17.07.2014.
19:24
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Njukasla novo je pojačanje Arsenala, objavljeno je na zvaničnom sajtu londonskog kluba.

arsenal.com
arsenal.com

Povezane vesti

Matju Debuši, desni bek reprezentacije Francuske i doskorašnji član Njukasla, potpisao je dugoročni ugovor sa Arsenalom, objavljeno je danas na sajtu ovog kluba, i nosiće dres sa brojem dva.

28-godišnji fudbaler se po povratku iz Brazila obavezao na vrednost 'Tobdžijama', pošto je prethodno 18 meseci proveo na 'Sent Džejms Parku', gde je u dresu 'Svraka' odigrao 46 mečeva.

Prethodno je devet godina nosio dres Lila, u kome je odigrao 233 utakmice, a svoje oduševljenje novim pojačanjem izrazio je Arsen Venger.

"Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu Matjuu Debušiju u Arsenal. Pokazao je da može da igra na najvišem nivou, kako na klupskom planu, tako i na reprezentativnom."

"U pitanju je kvalitetan defanzivac sa iskustvom igranja u Premijer ligi i uveren sam da će se odlično uklopiti."
- objasnio je 'Profesor' Venger.

Debiši je takođe bio veoma srećan zbog prelaska u redove 'Tobdžija', što potvrđuje i njegova izjava.

"Veoma sam ponosan što postajem deo jednog tako velikog kluba kao što je Arsenal. U pitanju je jedan od najvećih klubova na svetu."

"Radujem se saradnji sa Arsenom Vengerom i nadam se da će ekipa nadmašiti prošlogodišnji uspeh i osvajanje FA kupa. Ponovno igranje u Ligi šampiona je veliko uzbuđenje za mene i daću sve od sebe da budemo u trci za trofeje."
- objasnio je novi desni bek Arsenala.

Debuši je stigao na 'Emirate' kao zamena za reprezentativnog druga Bakarija Sanju, koji je prešao u Mančester Siti. Dobro pojačanje za 'Tobdžije'?

debusi arsenal

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke