Zvanično - Bešić stigao u Premijer ligu!

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 28.07.2014.
18:54
Izvor: Sportske.net

Posle silnih peripetija Everton je konačno potvrdio transfer Bešića. Momak koji je eksplodirao na Svetskom prvenstvu stiže u Englesku iz Mađarske.

evertonfc.com
evertonfc.com

Povezane vesti

Muhamed Bešić je jedno od otkrovenja proteklog Svetskog prvenstva. Nakon sjajnih igara, nije ni čudo što mu je cena porasla i što je interesovanje za njegove usluge pokazalo dosta klubova.

Izbor je pao na Everton, znalo se odavno da je to odluka, ali se dugo čekala potvrda. Konačno je i stigla.

"U sledećih nekoliko dana Muhamed će upoznati saigrače i imaće priliku da se spremi za početak sezone. Jedva čekam da ga upoznam sa navijačima, ali prvo želim da se zahvalim Ferencvarošu zbog načina na koji su vodili pregovore. Bili su puni razumevanja i zahvalni smo na saradnji" - potvrdio je Martinez.

Bešić tek treba da napuni 22 godine, rođen je u Berlinu, a profesionalnu karijeru je počeo u HSV-u. Ipak, nije uspeo da se izbori za minutažu, prešao je u Mađarsku, ali je na Svetskom prvenstvu kupio kartu za veliku scenu.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je sa 'Karamelama' potpisao petogodišnji ugovor, a nema sumnje da će u budućnosti biti veoma važan za igru tima sa Mersisajda.

Dobro pojačanje za Everton?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke