"Žuta podmornica" sve jača

Autor: Nikola Miloradović
subota 30.07.2016.
23:59
Izvor: Sportske.net

Nedavno je u Viljareal stigao Alešandre Pato, a sada je španski klub nadomak novog pojačanja.

BETA/AP Photo/Carlo Baroncini
BETA/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Ekipa koja je minule sezone završila na četvrtom mestu Primere sprema tim za izazove na dva fronta.

Kako ih čekaju obaveze u Ligi Šampiona, najpre u plej-of fazi, u upravi tima su svesni da su im pojačanja itekako potrebna.

Stigao je nedavno Alešandre Pato, svi se nadaju da će pokazati konačno šta zna, a klub je na putu da potpiše i vezistu Sampdorije koji je na početku minule sezone bio na pragu Milana.

U pitanju je Roberto Sorijano, a "Marka" navodi da je dogovor između klubova postignut, te da ga samo par "koraka" deli od parafiranja ugovora sa timom iz Primere.

Bio je nedavno i na meti Napolija, "šuškalo" se da bi mogao u Valensiju, ali je izgleda Viljareal bio najbrži i najkonkretniji te će Sorijano karijeru nastaviti na "El Madrigalu".

Nekadašnji omladinac Bajern Minhena u Viljareal će stići za 15 miliona evra, navodi "Marka".

On je minule sezone u dresu Sampdorije na 37 nastupa ubeležio osam golova i četiri asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srba Stamenkovic
Sunday, 31.07.2016
09:44

Precenjen igrač.

avatar
Sunday, 31.07.2016
01:49

LEpo pojacanje. Ali idalej nedovoljno rekao bih. Suarez je otisao, Batistao isto. PAto videcemo sta moze, rekao bih da ej Viljareal pravi klub za njega, Odbrana mor ada se popuni, takodje. Bakamblu da sotane, i bice dobri i seldece sezone.

avatar
gaizka6
Sunday, 31.07.2016
15:44

zamena za Suareza je Čerišev, a za Baptistaoa je mladi Afif za kojeg mediji pišu da igra baš dobro na pripremama. Trebali bi da pojačaju odbranu jer je otišao Bailly, ali ovaj N'Diaye što je došao iz Espanjola, prirodna pozicija mu je zadnji vezni, ali na pripremama je svaku utakmicu odigrao na mesto štopera. Biće opet ekipa bez velikih imena, ali takmičarski nastrojena, fizički pripremljena, čvrsta.. Ko igra kladionicu može opet da juri igru 0-2.

avatar
Sunday, 31.07.2016
16:04

Pa ko ocekuje u Viljarealu velika imena? Kazem odbrana fali tu jos jedan klasican stoper, malo neko ko je pouzdaniji od N1 Daye-a. Uglavnom ti zadnji vezni nisu toliko sigurni i cesto vole da komplikuju. Videcemo u sezoni ima fizicke karakteristiek dobre za stopera, ali sad da li ce pokazati i mentalno.