''Žuta podmornica'' - Novi ugovor za srpskog reprezentativca!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.06.2016.
15:31
Izvor: Sportske.net

Još jedna potvrda njegovih dobrih partija u protekloj sezoni u dresu Viljareala.

villarrealcf.es
villarrealcf.es

Povezane vesti

Sudeći po onome što smo videli na nedavnim prijateljskim mečevima našeg nacionalnog tima, Antonio Rukavina bi trebalo da bude jedan od bitnijih ''šrafova'' u Muslinovoj ''mašineriji''.

Zbog toga i današnja vest može da raduje ne samo pristalice Viljareala, već i našeg selektora.

Naime, španski klub je danas zvanično potvrdio da je sa Rukavinom potpisan ugovor na još dve godine, pa je za očekivati da reprezentativac Srbije i narednih sezona zadrži status standardnog prvotimca u Viljarealu, a samim tim i da u dobroj formi dočekuje predstojeće reprezentativne obaveze tokom kvalifikacija za Mondijal u Rusiji.

Podsetimo, Rukavina je u Viljareal došao pre dve godine iz Valjadolida, a prethodno je nastupao i za Dortmund i Minhen u Nemačkoj, dok je u Srbiji branio boje Bežanije i Partizana.

Inače, Viljareal je danas, osim sa Rukavinom, produžio ugovor i sa italijanskim veteranom Bonerom, dugogodišnim fudbalerom Milana. Za razliku od Rukavine, Danijele Bonera je produžio ugovor do sledećeg juna.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 28.06.2016
16:52

Djukic ga preporodio U Valjadolidu. Dosao niodkud odigrao odlicno u Vlajadolidu i op u Viljareal gde ej bio dobar prve sezone, druga solidan sad cemo videti sledecu, ima konkurenciju an poziciji.

avatar
ruud gullit
Tuesday, 28.06.2016
15:55

Ako on bude jedan od bitnijih srafova, onda odmah pisi propalo.

avatar
BačjeAnri
Tuesday, 28.06.2016
17:41

Nije skroz loš, ok je i u defanzivi ali trebalo bi da Basta igra desno u reprezentaciji...zna da kiksne, ali u Muslinovom sistemu bi bio ofanzivniji i dalje od kaznenog, što mu odgovara.