Zlatni srpski ''Orlić'' bi rado u Marsej!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.05.2016.
10:15
Izvor: Sportske.net, Sport

Ovo leto moglo bi da bude prekretnica u njegovoj karijeri.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Godinu dana posle istorijskog uspeha sa reprezentacijom Srbije, odlučujućeg gola koji je u finalu Svetskog U20 prvenstva postigao protiv Brazilaca, a onda i uspešnih nastupa sa Astanom, sa kojom je igrao i u Ligi šampiona, Nemanja Maksimović bi ovoga leta mogao da napravi još jedan korak napred u svojoj karijeri.

Njemu ugovor sa kazahstanskim klubom ističe na kraju tekuće godine i ovo leto je prilika da u Astani nešto i zarade od njegovog transfera.

Interesovanje za njegove usluge pokazao je francuski Marsej, a u izjavi za ''Sport'', Maksimović je konstatovao da ne želi da se opterećuje transferom, ali da u suštini ne bi imao ništa protiv da se uskoro iz Kazahstana preseli u Francusku.

''Nije mi poznato šta planiraju čelnici Astane, ali ću ispoštovati odluku kakva god da bude. Iz novina sam saznao da se Francuzi interesuju, ali sam zaista neopterećen. Lepo će biti ako odem u Marsej, ali neće biti loše ni ako ostanem u Astani'', objašnjava Maksimović.

Podsetimo, on je debitovao i za ''A' reprezentaciju Srbije, igrao je u najnovijoj pobedi nad Kiprom u Užicu (2:1), ali ga zbog obaveza u klubu neće biti u preostale dve prijateljske utakmice, sa Izraelom i Rusijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 31.05.2016
11:16

bezi bre iz kazahstana bilo gde u ligu 5, ko ce te bre gledati za koju godinu po kazahstanu kako god igro.

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 31.05.2016
11:09

odlican klub za napredovanje...