Zjelinski najbliži Bundesligi

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 24.05.2016.
18:51
Izvor: Sportske.net

Pjotr Zjelinski je navodno bio na meti Liverpula, ali je u ovom trenutku daleko od potpisivanja ugovora sa tim timom.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Kreativni vezista, Pjotr Zjelinski, navodno je bio na meti Liverpula u prethodnih nekoliko meseci, a sada je daleko od potpisivanja ugovora sa tim timom.

On je, prema rečima italijanskih medija, sada daleko bliži Borusiji iz Dortmunda koja je stupila u kontakt sa njim i koja je bila dosta konkretna u pregovorima.

Ovaj 22-godišnji fudbaler Udinezea koji je na pozajmici u Empoliju je impresionirao ove sezone, postigao je 5 golova i upisao 6 asistencija.

Dortmund u njemu vidi idealnu zamenu za Ilkaja Gundogana, koji najverovatnije potpisuje za Mančester siti nakon završetka ove sezone.

Za kraj još jedna napomena da je za njega zainteresovan i Napoli, a da je i Roma pokazivala interesovanje prethodnih dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nouhei
Tuesday, 24.05.2016
20:50

Ukoliko ga Dortmund dovede nadam se da necemo ostati praznih ruku. Treba nam igrac na toj poziciji. Ja bih licno doveo Vajnalduma iz Njukasla, mislim da nije suvise teska meta posto Njukasl igra Cempionsip. Ili da vratimo Luisa Alberta sa pozajmice, mada ne znam da li moze da igra centralnog veznog, gledao sam ga samo na desetki, a igraca na toj poziciji vec imamo previse.

avatar
CokiGGMU
Tuesday, 24.05.2016
19:18

Sve je moguce :D sa Rojsom i ako ostane Abu tandem :D

avatar
Emre Can
Tuesday, 24.05.2016
18:57

Dortmund i Liverpul imaju slicne mete :D Juce sam proctiao da je Zjelinski plan B a Dahoud glavna meta, ko ce ga znati

avatar
damjan89
Wednesday, 25.05.2016
09:25

Dahud je kvalitetniji igrac, ali posle prodaje Dzake, Gladbah za njega trazi 30m, a te pare nece dati niko...Mada iskreno, mislim da decko vredi i da je vec sad klasa, a ima svega 20, bice bolji i od Gundogana i Dzake i Pjanica itd...