Zizu ne da Hamesa

Autor: Boban Filipović
petak 09.12.2016.
16:42
Izvor: Sportske.net

Iako se po medijima dosta spekulisalo da bi Kolumbijac mogao da napusti Real ove zime, od toga po svoj prilici neće bii ništa.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Na konferenciji za novinare održane uoči utakmice protiv La Korunje, trener Real Madrida Zinedin Zidan je izjavio da Hames Rodrigez sigurno ostaje u klubu.

"Hames neće otići u januaru. Uveravam vas u to. Ne želim da ide i on to vrlo dobro zna." rekao je trener 'Los Blankosa'.

Zizu je upitan da li će Rodrigez biti starter sutra na 'Santjago Bernebeu'.

"Videćemo sutra." ostao je zagonetan Francuz.

Ono što je sigurno, to je da protiv Deportiva neće igrati Kristijano Ronaldo, Luka Modrić i Karim Benzema. Zizu je odlučio da ih odmori jer 'Merengese' očekuje Svetsko prvenstvo za klubove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MSSZRMK
Saturday, 10.12.2016
08:35

Danas mora igrati bar šezdeset minuta ipak je Kros do nedavno bio povređen.

avatar
JamesR10
Friday, 09.12.2016
22:58

I ne treba da ga da....

avatar
Luis Suárez
Friday, 09.12.2016
19:56

Bas bih voleo da proigra u prvoj postavi, stvarno je dobar.

avatar
Friday, 09.12.2016
19:20

Meč se igra u Madridu, Real je domaćin. Kakvom crnom Riazoru?!?

avatar
Nikolaus
Friday, 09.12.2016
18:13

Biće starter sutra.Šteta je da ovakav igrač stalno sedi na klupi.Makar pola utakmicau sezoni može da igra,i više..Pogotovo što može da igra umesto dva igraca u vezi i dva u napadu.

avatar
covjek10
Friday, 09.12.2016
17:55

Nije odbacivao odlazak na ljeto...nA Real Madrid mora pustiti ili Jamesa ili Isca...Mora !nNema tamo mjesta za obojicu.nPregrst klubova ih zeli,jucer sam procitao da je Chelsea uletio za Isca iako mi odmah pade na pamet gdje ce igrati u 3-4-3 formaciji.nPa sam onda procitao da ga zele jos neki klubovi mada su to vjerovatno medijske izmisljostine.nDanas procitah da bi Sanchez mogao doci u Chelsea :o nNisam vjerovao ni trenutka ali danas Conte izjavi da ne voli pricati o tudjim igracima.Da ga ne zele onda bi odmah negirao.nMislim da ce Sanchez na ljeto imati jos samo jednu godinu u ugovoru,te ne bi trebao kostati apsulutno nista u odnosu kakav je igrac ali mozda i potpise ugovor iako odugovlaci 3-4 mjeseca,mozda ode u januaru...sve je moguce ! Onda citam da Chelsea i United zele Griezmanna.nA zasto bi kod Mourinha Griezmann igrao skoro pa beka ? Nema logike.nZa Griezmanna je Atletico savrsen klub ali Simeone je skratio ugovor da lakse ode,znaci i Griezmannov odlazak je realan i moguc na ljeto...Bayern ga je zelio ali mislim da sada Don Carlo ima drugacije zelje..City je prenatrpan a Arsenal ne moze izdvojiti toliko novca.PSG ga zeli ali mislim da ne bi on da se vrati u domovinu,bar mislim.On zeli Premier Ligu.nSa Chelseajem bi igrao lp dok bi sa Unitedom igrao u le (najvise moguce) protiv Odese i slicnih ekipa za koje pola svijeta nije culo.nLegao bi on u 3-4-3 umjesto odlicnog Pedra koji ipak nije kalibar kao Francuz...ali stvarno je igracina...sjajna tehnika,sjajan dribling,sjajna zavrsnica,ima sut sa distance solidan,veoma brz i agilan fudbaler...nesebican i timski igrac.nOnda procitah neke gluposti za City,Arsenal i Tottenham..znaju Englezi napravi dobru a neistinitu pricu...

avatar
<<<erez la cabeza>>>
Saturday, 10.12.2016
00:06

Od hamesa ti ode do kulina bana...nigde veze

avatar
covjek10
Saturday, 10.12.2016
11:43
avatar
scofield
Saturday, 10.12.2016
08:23

Kaze kod Murinja bi igrao skoro beka, a inace Simeone igra ultra ofanzivno, kakve nebuloze