Zidan odabrao, Francuz novo pojačanje Reala!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.08.2016.
09:20
Izvor: Sportske.net

Ponuda poslata, uz novac, "Los Blankosi" nude igrače na pozajmicu...

Beta/AP Photo/Michel Spingler
Beta/AP Photo/Michel Spingler

Povezane vesti

Musa Sisoko je pred transferom u Real. Odlični francuski internacionalac ne želi da ostane sa Njukaslom u drugoj ligi, visoka otkupna cena koju su tražile "Svrake" odbila je klubove poput Juventusa, ali i nekih premijerligaša.

Ipak, dolaskom Diamea je stvorena mogućnost da Sisoko bude prodat, priča se o sumi od 35 miliona evra, Real je ponudio dva igrača na pozajmicu, kako bi ubedio Beniteza da proda Sisoka.

U pitanju su igrači koje Rafa poznaje, produkti fudbalske škole Reala, Ljorente i Marijano. Marijano je napadač koji je postigao 30 golova za drugi tim, igrao je na letnjim pripremama i želi da ode na pozajmicu.

Ljorente je plejmejker po ukusu Beniteza, svakako bi bio pojačanje u Čempionšipu, pa je ovo udica koju bi Njukasl mogao da zagrize. Real želi da što pre završi posao jer se priča da bi PSŽ mogao da krene u ofanzivu na nekadašnjeg igrača Tuluza koji je od 2013. u Engleskoj.

Inače, Real je juče prodao Hesea Pari Sen Žermenu, o tom transferu možete da čitate ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Wednesday, 03.08.2016
22:18

Po meni korisniji i bolji ovj francuz od manekena

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 03.08.2016
20:20

Sta je ovo,izgleda nijedan Madridista ne prati epl,Sisoko kida bio je jedina svetla tacka uz Djordjinija Vajnalduma Njukasla. Nadam se ovom transferu,univerzalac moze igrati i kao def vezni i kao vezni a i kao desni ili levi vezni,kida decko.

avatar
madridista08
Wednesday, 03.08.2016
12:18

Los potez bi ovo bio...

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 03.08.2016
11:52

Matuidi pre mada ni Sisoko nije los.

avatar
Lord Bobinhooo!
Wednesday, 03.08.2016
11:40

Ok cena ,dobar igrac mislio dam da ce ludi Perez ponuditi 50 miliona.

avatar
Wednesday, 03.08.2016
10:21

Cempionsip nije liga za razvoj mladih Spanaca. Mozda mogu da se dokazu, ali velika je verovatnoca da naidju na nekog mesara. Sto se zadnjeg veznog tice, Kovacic ide verovatno, i da fali jedan, ali ne Sisoko narocito jer kosta 35 000 000 a ispao u drugu ligu, pa ne treba nam taj gubitnicki menalitet. Bolje Alena onda da dovedemo. Naravno ne bih hteo ni njega.

avatar
Go Hard or Go Home
Wednesday, 03.08.2016
20:18

Gledaj,nije Sisoko ispao u drugu ligu,Njukasl je,i upravo su Sisoko i Vajnaldum jedini igrali u toj ekipi,ostali blagoreceno nisu bili ni za Zvezdu ili Partizan.

avatar
Wednesday, 03.08.2016
22:48

Daleko od toga da su ostali bili lose. Igrali su i Vajnaldum i Sisokodobro, ali aj ti kazem da jednostavno Sisoko niej igrac za Real Madrid. Ima mnogo dobrih igraca na svetu slazem se. razlika izmedju top klase ko Mesi, Ronaldo, Suarez Roben i recimo low klase ko Kanga, Le Telek, je ogromna. Sisoko je bio dobar igrac i definitivno spad au prosecen fudbalere koje danas mozes naci, verovatno i malo iznad toga. Ali danas imas klubove koji prikupljaju najbolje, koji uzimaju sve sotvalja i na svakoj poziciji imaju bar dvojcu vrhunskih igraca, koji imaju pobednicki mentalitet, i koji su jednostavno sebi zacrtali da budu najbolji, ne najbolji sot mogu nego najbolji. NE govorim o zvezdama i imenima, samo vec o karakteru, ja kod Sisoak ne vidim taj karakter, niti je mlad niti je top klasa niti ima zelju da bude najbolji. Mozda me sad razumes. Kssemiro ima zelju, to se vidi, Karvahal ima neveroatnu petlju i upornost, Msrselo je klasa, Kros je kladsa, Modric je kalsa i ima petlju S druge strane svako ko ispadne iz lige ima psihicki minus, taj igrac ce se zadovoljiti remijem, nije navikao da je minimalna pobeda neuspeh. Kad igras za Real Madrid, moras biti spreman da ce te neko napasti ukoliko dobijs slabijeg protivnika sa golom prednosti uz losu igru. Sisoko je navikao da je i remi uspeh. To je veliki skok, za koji mislim da nije spreman. Tu neigraju ni imena ni ugovori jednostavno rodis se sa time, da ti je uvek malo i kao takav si savrsen za Real Madrid ko Ronaldo. To je mentalitet, vecine u klubu. To je ono sto Liverpool nema trenutno. Ne ide sve kako treab i tad je pritisak, to ubiaj igraca i zato ej veliki broj propao u MAdridu jer ih ej pritisahk i ocekivanja ubili. Pogledaj Barsu ne tako uspesna sezoan a uzeli Ligu. To ej taj mentalitet. Boris se sa takvima to ej ono sto ej Colo dao Atletiku, to ej ono sto Klop oce u Liverpoolu, to ej ono sto ej imao Fergi da da ispodprosecnom igracu ko Kleverli, Jang i Jons i da razvali Arsenal sa 8-2. Zidan je malo povukao ali idalje mu treba i igrac koji ima to u sebi. Raspisao sam se bas, ali se nadam da sam jasniji.

avatar
Скаузерлија
Wednesday, 03.08.2016
10:13

Да је Њука паметна па да тражи трансфер једног од ове двојице + новац. Мада, није ни Реал ,, врана '', свесна је управа квалитета и Маријана и Љорентеа...

avatar
El Capitan
Wednesday, 03.08.2016
09:45

Šta ti je život da je prošle godine u ovo vrijeme vodio Real, a sada je u drugoj ligi i Real kupuje igrača od njega. Ako bude igrao kao na EP vidjecemo kakav će biti. Skeptičan sam mnogo ali ako razvali prvi ću reći da sam pogriješio. Razuvjeri me Musa :)