Žena vraća Modrića u Englesku?

Autor: Miloš Marković
petak 16.01.2015.
11:36
Izvor: Sportske.net

Gospođi Modrić se više ne sviđa Španija, želi nazad u Englesku.

Beta/AP Photo/Lalo R. Villar
Beta/AP Photo/Lalo R. Villar

Povezane vesti

Koliko god se Luka Modrić dobro uklopio u tim Real Madrida, njegova žena nikako ne uspeva da se navikne na špansku prestonicu.

Fudbalski agent sa FIFA licencom, Fransoa Galjardo, ističe da bi želja godpođe Modrića za povratkom u Englesku mogla da bude presudna kada je u pitanju potencijalni rastanak sa Madriđanima.

Kada znate da je 29-godišnja Vanja Modrić ujedno i agent fudbalera kraljevskog kluba, onda vam je jasno da je njen uticaj na karijeru hrvatskog fudbalera izuzetno bitan i da ova vest ne spada u kategoriju onih pukih nasumičnih spekulacija.

modric

Vanja Modrić vodi karijeru Luke, ona se razume u fudbal i njegove poslovne aspekte. Podatak da je radila u Mamićevoj agenciji koja je vodila Modrićevu karijeru u Hrvatskoj i Engleskoj dovoljno govori o svemu.

Ona navodno više nije zadovoljna Španijom, te će urgirati na svog supruga da razmisli o promeni sredine i povratku u Premijer Ligu. London je popularno mesto kod ženskog sveta, mada ni Mančester ne zaostaje, Čelsi i Junajted pažljivo prate razvoj situacije.

modric vanja

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Вучко
Friday, 16.01.2015
12:40

A svakog igraca selite u Mancaster Junajted, on bi sad trebao da ima 50 igraca.