Žele Balotelija i nude mu da bude i kapiten!

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.05.2016.
11:40
Izvor: Sportske.net

Novajlija u Seriji A ima velike planove.

BETA/AP Photo/Paolo Giovannini
BETA/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Predsednik Krotonea koji je prvi put u istoriji ušao u Seriju A, nedavno je istakao da će pokušati da dovede Marija Balotelija, a sada je napravio i korak dalje - ponudio mu je kapitensku traku.

Baloteli nema mnogo izbora, Milan ga ne želi, Liverpul hoće da raskine ugovor sa njim, a na stolu ima samo ponude iz Kine i od Krotonea.

''Baloteli bi mogao da bude i naš kapiten! Ako pristane da dođe, razgovaraću sa ekipom da on bude naš novi vođa. Jedini problem može da predstavlja njegova plata koju ima u Liverpulu, tome ne možemo da pariramo'', rekao je Rafaele Vrena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 24.05.2016
14:53

Sagledajmo situaciju realno. Baloteli je najbolje igrao dok se glupirao, sad se smirio a slabo igra. Čovjeka treba pustiti da bude ono što jeste( klovn), a on će za uzvrat da pruža dobre partije. Ne možete da sputavate tako jak i specifičan karakter.

avatar
Tuesday, 24.05.2016
12:33

bolje da ostavi fudbal nije to za njega :D

avatar
Fair Play
Tuesday, 24.05.2016
18:57

Uvek kada ima prilike ide na poker turnire. Video sam ga bar 3-4x u Atlantic City i Denveru. Ko zna koliko bleji u LV pa juri nazad na trening haha.. druzi se s zubom a to otprilike znaci samo jedno :)

avatar
John Cena
Tuesday, 24.05.2016
11:48

E moj Baloteli na sta si ti spao. 2010 izabran za najboljeg mladog igraca Evrope, a koliko je samo spao sad, zato sto se samo glupira ni ne trenira kako treba