Zdjelar menja klub!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 24.12.2016.
12:24
Izvor: Sportske.net

Povremeni mladi reprezentativac Srbije i osvajač zlatne medalje sa Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, Saša Zdjelar, najverovatnije će promeniti klub u januarskom prelaznom roku.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Grčki mediji prenose da je zlatni "orlić" sa Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, Saša Zdjelar, na pragu da napusti Olimpijakos.

Postoje klubovi koji su zainteresovani za zadnjeg veznog fudbalera koji je nekada nosio dres OFK Beograda, ali veoma je izvesno da se neće vraćati u Srbiju, makar ne u skorije vreme, iako su najjači srpski klubovi pokazivali interesovanje u prethodnih godinu dana za njega.

Zdjelar je želja Panioniosa i Asterasa, a najveće interesovanje dolazi sa Kipra i to od APOEL-a.

Srpski fudbaler nije u prvom planu ove sezone u Olimpijakosu, pa se odlazak navodi kao logično rešenje. Pitanje je samo da li će biti pozajmica, ili će Zdjelar za stalno napustiti Olimpijakos.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikolas Batum
Saturday, 24.12.2016
13:35

Kako se polako ali sigurno ovi klinci gube sa evropske scene, prosto zalosno, Zabraniti transfere iz domace lige pre 21god, pa nisu svesni koliko gube sedeci na klupi kad treba da napreduju. Bolje da je igrao u bilo kom domacem klubu za ovo vreme sto je presedeo u Olimpijakosu, i sad iznova dokazivanje u novom klubu, pa ne daj Boze neka povreda i ode karijera.

avatar
Saturday, 24.12.2016
13:54

To nikako (vise) nije moguce zabraniti, kakvi su to predlozi? Treba gledati da ih nekako zadrzimo sto duze kod nas, ali nikako nije izvodljiva ta(kva) zabrana.

avatar
Povratak kralja #47
Sunday, 25.12.2016
13:03

Terzić i OFK su krivi za pogrešan njegov izbor, a Terzić i zvezda za dalji pad karijere. Olimpijakos je samo bio naivan i poslušan.

avatar
Saturday, 24.12.2016
13:25

Ovo sam cekao. Srecno, Sasa!